Pachete de analize și investigații medicale

Examenele medicale de rutină reprezintă una dintre cele mai importante metode de prevenție și depistare timpurie pentru diferite boli. Pachetele noastre îți permit să îți verifici și să evaluezi starea diferitelor sisteme de organe ale corpului, să detectezi semnele posibile de inflamație și infecție, să identifici riscurile de dezvoltare a bolilor sau să faci o presupunere despre cauzele posibile ale unor patologii.

Avantajele pachetelor noastre

1

Istoric medical monitorizat

2

Prevenirea bolilor

3

Prețuri speciale, cu până la 25% reducere

invitro-icon

Pachete medicale pentru femei (9)

O femeie modernă trebuie să jongleze cu foarte multe responsabilități, începând cu familia și terminând cu serviciul. O viață dinamică este benefică mereu, dar nu trebuie să uiți de tine! Verifică-ți starea de sănătate anual cu pachetele medicale pentru femei de la Invitro Diagnostics pentru a te putea bucura în fiecare zi de tot ce e mai bun în viața ta!
invitro-icon

Analize medicale pentru bărbați (8)

Presiunea și stresul vieții cotidiene își pot lăsă, la un moment dat, amprenta asupra vieții tale. Este foarte important pentru un bărbat să știe că poate avea grijă de cei din jurul lui, dar este la fel de important să se protejeze și pe el! Verifică-ți starea de sănătate anual cu pachetele medicale pentru bărbați de la Invitro Diagnostics pentru a te putea bucura în fiecare zi de tot ce e mai bun în viață!

invitro-icon

Pachete medicale pentru copii (4)

Copiii de azi sunt adulții de mâine. Ei merită să moștenească o lume sigură și sănătoasă. Nu există obligație mai importantă pentru părinți decât a le asigura sănătatea.

Vezi alte pachete