Ghid ADN personalizat (My Body Guide)

15 000 leiGE175
Testul vă arată profilul genetic cercetând genomica medicală și riscul către patologii oncologice, hematologice, cardiologice, ginecologice. Mai exact, vă arată care sunt predispozițiile în peste 110 boli multifactoriale și peste 155 de boli ereditare. Arată statutul de purtător a acestor boli și riscul de naștere a unui copil cu o boală ereditară. În același timp testul vă propune recomandări pentru dozajul si alegerea a peste 60 de medicamente. 

 

NGS (Next Generation Sequencing)
 

Salivă
Pentru copii de la 0 până la 2 ani - sânge venos.  
 

Mission U500

Pregatirea

Pregătirea

Pentru un rezultat cât mai corect, e necesar cu 30 minute înainte de a începe testul să:

- nu mâncați nimic
- nu beți lichide
- nu fumați
- nu vă sărutați
- nu vă spălați pe dinți 
- nu folosiți gumă de mestecat 
 

Result

Rezultatul

Laboratorul medical Invitro Diagnostics oferă unul din cele mai detaliate Rapoarte de analize medicale din Republica Moldova. Raportul de analize medicale oferit conține mulți indici și parametri, valori de referință și variabile în dependență de profilul pacientului (vârstă, sex, unități de măsură, metoda utilizată și alte informații medicale specifice).

Pentru interpretarea rezultatelor analizelor, pacientul trebuie să apeleze obligatoriu la medicul curant care-i cunoaște antecedentele, rezultatele fiind doar o etapă în stabilirea diagnosticului.


Echipament utilizat

Echipament utilizat

Mission U500
Analizator stripuri urinare. Oferă eficiență și viteză- 500 de teste pe oră

EquipmentAcesta este un contor semi-automat de lumină reflectată, care analizează intensitatea și culoarea fluxului luminos reflectat de zonele indicatorului benzii de testare a urinei.
EquipmentAnalizorul de urină MissionU-500 este proiectat exclusiv pentru diagnosticarea profesională în laborator.
EquipmentAnalizorul de urină MissionU-500 este utilizat complet cu benzi de testare pentru testele de urină.

Analize conexe recomandate

Pentru a primi o imagine mai completă referitor la starea de sănătate a pacienților adesea medicii au nevoie să investigheze valorile mai multor parametri și inclusiv relațiile dintre ei, de aceea Invitro Diagnostics recomandă efectuarea următoarelor analize conexe.

TP0130 zile1 700 lei

Un test genetic personalizat vă analizează profilul Dvs. genetic în cinci direcții :
1. Sănătate și predispozițiile genetice la boli
2. Reacția la medicamente
3. Alimentația și modul în care fiecare dintre noi interacționează cu cele peste 900 de alimente din jurul nostru
4. Performanța sportivă – adică “genele sportului”: care ne vor arăta ce sport să practicăm pentru a ajunge la rezultatele dorite
5. Și nu în ultimul rând veți primi răspuns despre calitățile personale și originea etnică, adică veți afla cine au fost strămoșii dumneavoastră cu un mileniu în urmă.