Raglajul canalului cervical (cu examen citologic)

100 leiSM39

Canalul cervical al colului uterin este o formare anatomică a organelor genitale interne, care are o funcție importantă în procesul de gestație și naștere. Diferitele modificări și deformări ale acestui canal pot contribui la patologia gestației, precum și la procesul de fertilizare. Prin urmare, este important să aveți o înțelegere a anatomiei și a caracteristicilor fiziologice, precum și posibile modificări patologice care pot fi cauza bolii. 

Result

Rezultatul

Laboratorul medical Invitro Diagnostics oferă unul din cele mai detaliate Rapoarte de analize medicale din Republica Moldova. Raportul de analize medicale oferit conține mulți indici și parametri, valori de referință și variabile în dependență de profilul pacientului (vârstă, sex, unități de măsură, metoda utilizată și alte informații medicale specifice).

Pentru interpretarea rezultatelor analizelor, pacientul trebuie să apeleze obligatoriu la medicul curant care-i cunoaște antecedentele, rezultatele fiind doar o etapă în stabilirea diagnosticului.