Înlăturarea suturilor de pe perineu

50 leiSM62

Ruptura de perineu se produce pentru că capul copilului exercită presiuni asupra pielii și mușchilor din această zonă a corpului. Ruptura se mai produce și din cauza elasticității insuficiente a țesuturilor moi ale perineului. După adâncitura lor, rupturile de perineu sunt clasificate în trei categorii. La categoria I se referă rupturile scurte de perineu – în acest caz este deteriorată, în mare parte, doar pielea și o mică parte a mucoasei vaginului. În cazul rupturilor de gradul II – împreună cu pielea sunt afectați parțial și mușchii perineului.

Citește mai mult
Result

Rezultatul

Laboratorul medical Invitro Diagnostics oferă unul din cele mai detaliate Rapoarte de analize medicale din Republica Moldova. Raportul de analize medicale oferit conține mulți indici și parametri, valori de referință și variabile în dependență de profilul pacientului (vârstă, sex, unități de măsură, metoda utilizată și alte informații medicale specifice).

Pentru interpretarea rezultatelor analizelor, pacientul trebuie să apeleze obligatoriu la medicul curant care-i cunoaște antecedentele, rezultatele fiind doar o etapă în stabilirea diagnosticului.