team
Gastrologie

Gastroenterologia este specialitatea medicală care se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea şi tratarea afecţiunilor tubului digestiv (esofag, stomac, duoden, intestin subţire şi gros) şi a organelor anexe (ficat, vezica biliara, pancreas).

Buna motilitate a întregului sistem gastro-intestinal ajută, desigur, la menținerea unei digestii sănătoase, la îmbunătățirea capacității de absorbție a nutrienților și la eliminarea deșeurilor și a proceselor metabolice.

Specialiștii în Gastrologie Invitro Diagnostics

meds-team-medic-profile-image

Olga Taran

Medic gastroenterolog
 • Consultații oferite la: str. N.Testemiţanu, 37
 • Programare vizită: 022 903 999
Vezi profilul
meds-team-medic-profile-image

Svetlana Iliadi

Medic gastroenterolog
 • Consultații oferite la: str. N.Testemiţanu, 37
 • Programare vizită: 022 903 999
Vezi profilul

Consultații disponibile în filialele:

center-image
str. N.Testemiţanu, 37 Chișinău,
Medic: Olga Taran, Svetlana IliadiProgramare vizită 022 903 999
Consultații și proceduri oferite:

CS07600 lei

Programează-te pentru o consultaţie medicală online!
Prin acest serviciu, vă oferim posibilitatea de a beneficia de consultaţii medicale de acasă, cea mai apropiată alternativă de cea clasică, încurajând astfel comportamentul de responsabilitate și izolare impus de către autorități.

Cum are loc consultația online?

 • Faci programarea la 022903999, disponibil de luni-vineri, între 7:30 - 15.00.
 • Achiți consultația online pe site-ul nostru www.invitro.md
 • Are loc consultația propriu-zisă în cadrul căreia medicul îți va evalua starea de sănătate și va veni cu indicațiile medicale de rigoare. 

Momentan, serviciul beneficiază de disponibilitatea medicilor din numeroase specialităţi precum medicina internă, pediatrie, endocrinologie, urologie, mamologie, alergologie, ginecologie, gastrologie.
La acest serviciu pot apela persoanele din orice colț al țării sau chiar de peste hotare, care se confruntă cu o problemă de sănătate.

Pentru mai multe detalii, info line 022903999.

  CS09400 lei

  Știm că există cazuri în care nu puteţi amâna o vizită la medic. Astfel pentru siguranța dumneavoastră şi a copilului, aveţi acces la consultaţia medicului la d-voastră acasă.

  Important! Pentru a beneficia de serviciul dat, este necesară programarea la numărul de telefon 022903999 şi echipa mobilă vine direct la d-voastră la uşă fără să ieşiţi din casă!

  Luăm toate măsurile pentru ca pacienții noștri să fie în siguranță când sunt vizitați de medic și echipa mobilă de prelevare.

   CS01300 lei