team
Pediatrie

Pediatria este o specialitate medicală care se ocupă cu studiul și tratarea bolilor întâlnite la copii. Tratamentul acestor boli este diferit față de cel al adulților.

Pediatrul oferă soluţii de prevenire şi tratare a bolilor cu care se pot confrunta copiii. Evaluează creşterea şi dezvoltarea copiilor, oferă părinţilor sfaturi importante despre siguranţa, alaptarea şi stilul de viaţă sănătos al copiilor, administrează medicamente şi imunizează copiii.

Principalele boli investigate de către pediatru din cadrul Invitro Diagnostics:

 • Stări acute care pot fi tratate la nivel de ambulator(de medicul pediatru), la copii (0-18 ani);
 • Dereglări cronice ale sistemului digestiv, cardiovascular, respirator etc, pentru monitorizarea stării de sănătate și corecția tratamentului;
 • Un consult general cu scop profilactic sau pentru determinarea predispoziției la anumite maladii cronice sau genetice la copii.

Specialiștii în Pediatrie Invitro Diagnostics

meds-team-medic-profile-image

Natalia Cojusneanu

  Vezi profilul
  meds-team-medic-profile-image

  Victoria Bendelic

  Medic pediatru
  • Consultații oferite la: str.N.Testemiţanu, 19/1
  • Programare vizită: 022 903 999
  Vezi profilul

  Consultații disponibile în filialele:

  Consultații și proceduri oferite:

  TF12120 lei

  Bilirubina totală (metoda transcutanată pentru nou-născuţi) sau BILITEST – analiza nivelului bilirubinei în sânge prin metoda fotometrică.
  Cantitatea crescută de bilirubină în sânge (hiperbilirubinemia) cauzează Icterul, o stare caracterizată prin pigmentarea pielii și a mucoaselor. Icterul la nou-născut apare după aproximativ 24 de ore de la naștere și necesită supraveghere și monitorizarea nivelului de bilirubină în sângele bebelușului pentru a evita complicațiile.
  BILITEST este un un test efectuat cu ajutorului unui analizator fotometric care permite determinarea nivelului de bilirubină în sângele copilului, ne invaziv, fără prelevarea sângelui venos. Dispozitivul se aplică ușor pe pielea bebelușului fără nici un deranj, chiar și atunci când doarme! Procesul de măsurare durează câteva secunde și are o marjă de eroare comparativ cu metoda clasică de analiză a bilirubinei în sânge de +/- 20 unități.
  Testul este recomandat nou-născuților de la 0 la 4 luni. Analiza poate fi repetată o dată la 5-10 zile pentru a verifica dinamica nivelului de bilirubină.
  În următoarele puncte de prelevare poate fi efectuat Bilitest:

  • bd. Moscovei, 15/4
  • bd. Mircea cel Bătrîn, 3
  • str. Testemițanu, 19/1

   

   

   CS01300 lei
    

    CS07600 lei

    Programează-te pentru o consultaţie medicală online!
    Prin acest serviciu, vă oferim posibilitatea de a beneficia de consultaţii medicale de acasă, cea mai apropiată alternativă de cea clasică, încurajând astfel comportamentul de responsabilitate și izolare impus de către autorități.

    Cum are loc consultația online?

    • Faci programarea la 022903999, disponibil de luni-vineri, între 7:30 - 15.00.
    • Achiți consultația online pe site-ul nostru www.invitro.md
    • Are loc consultația propriu-zisă în cadrul căreia medicul îți va evalua starea de sănătate și va veni cu indicațiile medicale de rigoare. 

    Momentan, serviciul beneficiază de disponibilitatea medicilor din numeroase specialităţi precum medicina internă, pediatrie, endocrinologie, urologie, mamologie, alergologie, ginecologie, gastrologie.
    La acest serviciu pot apela persoanele din orice colț al țării sau chiar de peste hotare, care se confruntă cu o problemă de sănătate.

    Pentru mai multe detalii, info line 022903999.

     TR01160 lei

     Testul Rapid Strep A, caseta (exudat) este un test rapid pentru a detecția calitativă a prezenței antigenelor Strep A în problele recoltate din gât. Testul utilizează anticorpi specifici pentru celule întregi Lancefield Grupa A Streptococcus pentru a detecta selectiv antigeni Strep A într-o probă de tampon recoltată din gât.
     Streptococus care conține antigene Lancefield de grup A, poate provoca infecții grave, cum ar fi faringita, infecții ale tractului respirator, impetigo, endocardita, meningita, sepsis puerperal și arthiritis.

     1. Netratate aceste infecții pot duce la complicații grave, inclusiv febra reumatică și abscess.
     2. Procedurile de identificare tradițională pentru infecția cu streptococi de grupa A implică izolarea și identificarea organismelor viabile folosind tehnici care au nevoie de 24 până la 48 ore sau mai mult.