team
Pediatrie

Pediatria este o specialitate medicală care se ocupă cu studiul și tratarea bolilor întâlnite la copii. Tratamentul acestor boli este diferit față de cel al adulților.

Pediatrul oferă soluţii de prevenire şi tratare a bolilor cu care se pot confrunta copiii. Evaluează creşterea şi dezvoltarea copiilor, oferă părinţilor sfaturi importante despre siguranţa, alaptarea şi stilul de viaţă sănătos al copiilor, administrează medicamente şi imunizează copiii.

Principalele boli investigate de către pediatru din cadrul Invitro Diagnostics:

 • Stări acute care pot fi tratate la nivel de ambulator(de medicul pediatru), la copii (0-18 ani);
 • Dereglări cronice ale sistemului digestiv, cardiovascular, respirator etc, pentru monitorizarea stării de sănătate și corecția tratamentului;
 • Un consult general cu scop profilactic sau pentru determinarea predispoziției la anumite maladii cronice sau genetice la copii.

Specialiștii în Pediatrie Invitro Diagnostics

meds-team-medic-profile-image

Bendelic Victoria

Medic pediatru
 • Consultații oferite la: str.N.Testemiţanu, 19/1
 • Programare vizită: 022 903 999
Vezi profilul

Consultații disponibile în filialele:

center-image
str.N.Testemiţanu, 19/1 Chișinău,
Medic: Bendelic VictoriaProgramare vizită 022 903 999
Consultații și proceduri oferite:

TF12120 lei

  TR01160 lei

  Testul Rapid Strep A, caseta (exudat) este un test rapid pentru a detecția calitativă a prezenței antigenelor Strep A în problele recoltate din gât. Testul utilizează anticorpi specifici pentru celule întregi Lancefield Grupa A Streptococcus pentru a detecta selectiv antigeni Strep A într-o probă de tampon recoltată din gât.
  Streptococus care conține antigene Lancefield de grup A, poate provoca infecții grave, cum ar fi faringita, infecții ale tractului respirator, impetigo, endocardita, meningita, sepsis puerperal și arthiritis.

  1. Netratate aceste infecții pot duce la complicații grave, inclusiv febra reumatică și abscess.
  2. Procedurile de identificare tradițională pentru infecția cu streptococi de grupa A implică izolarea și identificarea organismelor viabile folosind tehnici care au nevoie de 24 până la 48 ore sau mai mult.