team
Urologie

Diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor sistemului urogenital, în special masculin, inclusiv a sistemului reproductiv este una din specializările cărora se oferă atenție deosebită în cadrul Invitro Diagnostics, astfel bărbații se pot adresa pentru consultații discrete la specialistul urolog.

De asemenea, având acces la echipament specializat performant, teste de laborator și suport al echipei medicale, specialistul urolog din cadrul Invitro Diagnostics este accesibil să ofere consultații ce țin de menținerea sănătății urogenitale și la alte grupe de pacienți - femei, copii și vârstnici.

Specialiștii urologi din cadrul Invitro Diagnostics sunt disponibili să ofere consultații în tratamentul următoarelor afecțiuni:

 • Infertilitate masculină
 • Patologia prostatei
 • Inflamații ale vezicii urinare, rinichilor, tractului urinar
 • Urolitiază
 • Infecții cu transmitere sexuală

Specialiștii în Urologie Invitro Diagnostics

meds-team-medic-profile-image

Gutuleac Radu

Medic urolog
 • Consultații oferite la: str.N.Testemiţanu, 19/1
 • Programare vizită: 022 903 999
Vezi profilul
meds-team-medic-profile-image

Tarantai Alexandru

Medic urolog
 • Consultații oferite la: str. B. Voievod, 7
 • Programare vizită: 022 903 999
Vezi profilul

Consultații disponibile în filialele:

center-image
str.N.Testemiţanu, 19/1 Chișinău,
Medic: Gutuleac RaduProgramare vizită 022 903 999
center-image
str. B. Voievod, 7 Chișinău,
Medic: Tarantai AlexandruProgramare vizită 022 903 999
Consultații și proceduri oferite:

CS01300 lei

 

Consultație medicală de complexitate I Este cea mai largă consultație, după timp și volum de informație furnizată pacientului. Consultație specializată cu durata de 20-30 min si mai mult. Include: examinarea pacientului, prescrierea tratamentului și oferirea recomandărilor cu referire la patologia prezentă. Acest tip de consultații este preponderent oferită de medicii specialiști ginecologi, hepatologi, endocrinologi, urologi.

 Consultație medicală de complexitate II Este la fel o consultație specializată, însă de o durată mai mică(15-20 min).

Consultație medicală de complexitate III Consultația medicilor interniști și specialiști, la discreție, cu examinarea pacienților și prescrierea tratamentului. Durata 15-20 min.

Consultație medicală de complexitate IV Este o consultație scurtă, pentru orientarea pacientului și oferirea recomandărilor.

Notă:

 1. Medicul este în drept să stabilească gradul de complexitate în dependență de volumul consultației.
 2. Doar indicarea și/sau interpretarea rezultatelor analizelor(fără oferire de tratament și recomandări) poate fi oferită pacientului gratuit.

  UR01350 lei

     Cateterul urinar este un tub flexibil de plastic folosit pentru drenarea urinei din vezică în cazul imposibilității de a urina. Un medic va introduce cateterul în vezică prin uretră. O dată introdus cateterul în vezică urinară un mic balon este umflat pentru a-l menține în poziție. Cateterul permite drenarea urinei din vezica urinară într-o pungă atașată de coapsă. Un cateter urinar devine necesar în urmă mai multor probleme medicale cum ar fi: prostata mărită, imposibilitatea de a urina sau după o intervenție chirurgicală la nivelul pelvisului său cailor urinare. De asemenea un cateter urinar este instalat dacă partea inferioară a corpului este paralizată.

   UR03180 lei

     Decalotarea la bebeluși poate deveni o problemă în momentul în care părinții grăbesc sau forțează fenomenul, care se întâmplă natural, la vârsta potrivită. Decalotarea poate fi o opțiune în cazul fimozei, însă este obligatorie consultarea unui specialist.

    UR02100 lei

    Testele de stres ofera informatii despre modul in care functioneaza inima in timpul stresului fizic. Unele probleme cardiace sunt mai usor de diagnosticat atunci cand inima este solicitata si bataile sale sunt accelerate. 

     UR04100 lei

     Un examen digital (tușeu) se face pentru a verifica dimensiunile și structura prostatei, care vine în contact cu rectul și poate fi palpată prin peretele acestuia. Uneori, în timpul tușeului rectal se pot simți și alte organe, cum ar fi vezica urinară.