Invitro Diagnostics are un nou director medical!

hero-image

Invitro Diagnostics anunță schimbări în structura echipei de top management. Silvia Morgoci este noul Director Medical !

„Pentru mine este o onoare să vin la Invitro Diagnostics, unde îmi propun să aplic cunoștințele și aptitudinile mele în domeniul managementului în sănătate.  Experiența mea a fost acumulată atât în cadrul instituțiilor medico-sanitare publice, cât și activând în calitate de manager în cadrul proiectelor finanțate de parteneri internaționali, unde am reușit să obțin rezultate remarcabile. Ultimul proiect în care am activat cu dăruire timp peste 7 ani -  Proiectul Repemol, finanțat de Guvernul Confederației Elvețiene, a devenit unul din cele mai de succes proiecte din domeniul sănătății copilului la noi în țară. Obiectivul principal pe care mi l-am propus venind la Invitro Diagnostics este de a putea demonstra în timpul apropiat  că, o instituție medicală privată, care activează în baza standardelor internaționale, poate servi drept exemplu de urmat pentru alte  instituții medicale,  datorită grijii personalizate și a respectului pentru fiecare pacient individual și datorită unei prestări excelente a  colaboratorilor”, susține Silvia Morgoci, director medical Invitro Diagnostics. 

Vă reamintim că, Invitro  Diagnostics și-a  început activitatea în anul 2014, odată cu înființarea companiei Invitro Diagnostics SRL, actualmente lider local în prestarea serviciilor de laborator medical de performanță. Sunetm unul din laboratoarele din Republica Moldova care întrunește cerințele internaționale de control al calității în medicină de laborator: exactitatea și calitatea testelor sunt confirmate de programele RIQAS/RANDOX - sistem internațional de evaluare externă a calității (Marea Britanie). Laboratorul  utilizează cele mai moderne tehnologii ale industriei mondiale de laborator și echipamente celor mai cotate brand-uri europene și americane. În circuitul de laborator „factorul uman” este complet eliminat datorită sistemului de testare automatizat, care asigură o precizie de 100% a analizelor medicale.

Ne mîndrim cu unul din   cel mai mare portofoliu de investigații( hematologice, hormonale, alergologice, de biologie moleculară și testări genetice, citologice, histologice, analize anticorpi, markeri infecţioși, markeri cardiaci, markeri tumorali infecții urogenitale, pregătirea pentru sarcină, diagnostic de infertilitate masculină și feminină etc.). Arsenalul de analize medicale este constant actualizat și completat.

Obține o consultație gratuită