Laboratorul medical Invitro Diagnostics acum şi în or. Bălţi

hero-image

„Invitro Diagnostics” a inaugurat un laborator medical în capitala de nord a țării, or. Bălți. Acesta v-a asigura calitatea analizelor medicale conform cerințelor internaționale în medicina de laborator. „Invitro Diagnostics” este localizat vizavi de Spitalul Clinic din oraș, situat pe str. Decebal, 126. Potențialii clienți vor putea beneficia de servicii medicale calificate și analize de laborator de ultimă generație. Rapid, exact, comod este de acum valabil și pentru Bălți.

Filiala „Invitro Diagnostics” este nu doar un centru de recoltare a materialului biologic, ci și un laborator medical, care va asigura efectuarea unui număr de peste 1000 de analize medicale, chiar în incinta sediului din Bălți, la echipamente moderne de tip automat.

La noul laborator medical „Invitro Diagnostics” din orașul Bălți vor activa - medic internist, ginecolog și pediatru, fapt care va facilita accesibilitatea populației la servicii de sănătate, interpretarea rezultatelor și consultații specializate. De asemenea, vor activa medici imagiști care vor efectua examinări USG: generale, ecocardiografie și examinări doppler a vaselor sanguine la echipament performant GE Versana Premier de ultimă generație.  Rezultatele la peste 95% din analizele efectuate sunt oferite în aceeași zi.

La deschiderea oficială a Laboratorului medical „Invitro Diagnostics” la Bălți a participat și Feodora Rodiucova, șef serviciu sănătate a primăriei municipiului, care împreună cu Silvia Morgoci, directorul medical „Invitro Diagnostics” au tăiat panglica inaugurală a filialei.

Bălțenii sunt bucuroși că laboratorul medical „Invitro Diagnostics” s-a deschis în oraș, fiindcă nu vor mai fi nevoiți să pargurgă sute de kilometri pentru a ajunge la Chișinău.

Analize exacte la „INVITRO Diagnostics” – garanția unui tratament eficient  și a unui trai sănătos și longeviv!

Obține o consultație gratuită