Examen ecografic general femei (gl. tiroidă, gl. mamare, abdomen, urogenital)

1 100 leiUSG16

Reprezintă examinarea glandei tiroide și dereglările acesteia, a glandelor mamare (pielea, mamelonul, ganglionii limfatici), a organelor parenchimatoase (ficat, splină, pancreas și rinichi), a vezicii biliare și a vezicii urinare, precum și a organelor genitale interne (uter și ovare). Include și examinarea transvaginală.

 

Ultrasonografie

Investigație neinvazivă a organismului uman prin acțiunea undelor ultrasonore.

GE Voluson E10

Pregatirea

Pregătirea

  • Se consumă 500-700 ml lichide neacidulate cu 30 minute înaintea orei programate pentru ecografie, ultima masă se ia cu cel puțin 8 ore înainte de investigație.
  • Examinarea transvaginală se efectuează cu vezica urinară goală.

Result

Rezultatul

Laboratorul medical Invitro Diagnostics oferă unul din cele mai detaliate Rapoarte de analize medicale din Republica Moldova. Raportul de analize medicale oferit conține mulți indici și parametri, valori de referință și variabile în dependență de profilul pacientului (vârstă, sex, unități de măsură, metoda utilizată și alte informații medicale specifice).

Pentru interpretarea rezultatelor analizelor, pacientul trebuie să apeleze obligatoriu la medicul curant care-i cunoaște antecedentele, rezultatele fiind doar o etapă în stabilirea diagnosticului.


Echipament utilizat

Echipament utilizat

GE Voluson E10
Cel mai performant ecograf 4D care există astăzi la nivel mondial, dedicat sănătății femeii

EquipmentVOLUSON E10 este unicul ecograf clasa Premium din Republica Moldova care oferă examinare de performanță exclusivă 4D.
EquipmentTehnologia ecografică General Electric Healthcare – primul sistem de ultrasunete din domeniul de obstetrică și ginecologie care are capacitatea de imprimare 3D integrată direct în sistem.
EquipmentVOLUSON E10 poate imprima imaginea în volum a fătului, oferind sentimentul emoțional și palpitant de ”dragoste și atingere înainte de naștere”.

Analize conexe recomandate

Pentru a primi o imagine mai completă referitor la starea de sănătate a pacienților adesea medicii au nevoie să investigheze valorile mai multor parametri și inclusiv relațiile dintre ei, de aceea Invitro Diagnostics recomandă efectuarea următoarelor analize conexe.

USG03400 lei

Reprezintă o metodă imagistică de examinare detaliată a organelor reproductive feminine (uter, ovare) cu ajutorul unei sonde endocavitare introdusă în vagin și are rolul de a evalua afecțiuni ale endometrului (țesutul care căptușește uterul), posibile chisturi, fibroame uterine, dureri pelvine sau sângerări inexplicabile, anumite tipuri de infertiliate. 

 

USG04400 lei

Foliculometria este procesul de monitorizare cu ultrasunete a dezvoltării folicului de la începutul ciclului menstrual. Este una dintre cele mei eficiente modalități de a determina ovulația. Acestă metodă este utilizată în cazul femeilor care au ciclul menstrual neregulat, atunci când alte metode nu sunt potrivite. Există mai multe motive pentru care se efectuează foliculometria:

  • monitorizarea ovulației în tratamentul infertilității;
  • pentru a exclude o problemă cu funcția ovarelor;
  • pentru a verifica dacă ciclul este anovulatoriu.

USG13400 lei

Ecografia de părți moi este o metodă de examinare imagistică non-invazivă, prin care se obțin imagini detaliate asupra țesuturilor moi superficiale (piele, țesut subcutanat) și asupra organelor superficiale (ganglionii limfatici).