Reprezintă examinarea glandei tiroide și dereglările acesteia, a glandelor mamare (pielea, mamelonul, ganglionii limfatici), a organelor parenchimatoase (ficat, splină, pancreas și rinichi), a vezicii biliare și a vezicii urinare, precum și a organelor genitale interne (uter și ovare). Include și examinarea transvaginală.
Ultrasonografie
GE Voluson E10
Laboratorul medical Invitro Diagnostics oferă unul din cele mai detaliate Rapoarte de analize medicale din Republica Moldova. Raportul de analize medicale oferit conține mulți indici și parametri, valori de referință și variabile în dependență de profilul pacientului (vârstă, sex, unități de măsură, metoda utilizată și alte informații medicale specifice).
Pentru interpretarea rezultatelor analizelor, pacientul trebuie să apeleze obligatoriu la medicul curant care-i cunoaște antecedentele, rezultatele fiind doar o etapă în stabilirea diagnosticului.
Pentru a primi o imagine mai completă referitor la starea de sănătate a pacienților adesea medicii au nevoie să investigheze valorile mai multor parametri și inclusiv relațiile dintre ei, de aceea Invitro Diagnostics recomandă efectuarea următoarelor analize conexe.
Reprezintă o metodă imagistică de examinare detaliată a organelor reproductive feminine (uter, ovare) cu ajutorul unei sonde endocavitare introdusă în vagin și are rolul de a evalua afecțiuni ale endometrului (țesutul care căptușește uterul), posibile chisturi, fibroame uterine, dureri pelvine sau sângerări inexplicabile, anumite tipuri de infertiliate.
Foliculometria este procesul de monitorizare cu ultrasunete a dezvoltării folicului de la începutul ciclului menstrual. Este una dintre cele mei eficiente modalități de a determina ovulația. Acestă metodă este utilizată în cazul femeilor care au ciclul menstrual neregulat, atunci când alte metode nu sunt potrivite. Există mai multe motive pentru care se efectuează foliculometria:
Ecografia de părți moi este o metodă de examinare imagistică non-invazivă, prin care se obțin imagini detaliate asupra țesuturilor moi superficiale (piele, țesut subcutanat) și asupra organelor superficiale (ganglionii limfatici).