Următorii pași

Fii în formă și orientează-te către rezultat! Beneficiază de reducerea de 25% la Pachetul de analize "ProSport", dedicat tuturor iubitorilor de sport. Fă CLICK pentru detalii!

Coșul meu

Notificare

Serviciul necesită

Adăugați servicii

Factorul reumatoid, RF, IgM

90 MDL
PCC este, în primul rând, recomandat împreună cu un test pentru factorul reumatoid (FR), atunci când un pacient are artrită inflamatorie nediagnosticată anterior sau a fost diagnosticat cu o artrită nediferenţiată. Acest test poate fi comandat şi ca teste de urmărire după un test FR negativ, atunci când semnele clinice, cum ar fi durerile articulare simetrice şi inflamaţia, îl fac pe medic să suspecteze prezenţa AR.

Alimentația

  • Proba se prelevează pe nemâncate. Ultimul consum alimentar trebuie să fie cu cel puțin de 8 ore înainte de a vă prezenta la recoltarea analizei.

Efortul fizic

  • Recomandăm să evitați efortul fizic până la investigație. Luați un repaus de 10-20 de minute până la colectarea analizei.

Pregătirea :

Perioada optimă pentru recoltare

  • Pentru obținerea rezultatelor cu un grad înalt de exactitate recomandăm să vizitați centrul de recoltare Invitro Diagnostics între orele de dimineață 7:30 și 11.00.
call close