Următorii pași

15% reducere pentru clienții Invitro Diagnostics în magazinele Enter!

Coșul meu

Notificare

Serviciul necesită

Adăugați servicii

Spermograma detaliată (conform WHO 5th)

500 MDL

Condiţii de recoltare:
Recoltarea se realizează prin masturbare sau act sexual întrerupt, fără utilizarea lubrifianţilor, după o igienă cu apă și săpun. În cazul când pacientul colectează proba acasă, obligatoriu notează ora.

Ora colectării:
Atât înainte de recoltare, cât și în ziua recoltării trebuie urmate anumite recomandări: Perioada de abstinenţă minim 2 - maxim 7 zile.
Trebuie colectată toată cantitatea de ejaculat (sperma) în recipientul pus la dispoziţie de către laborator (cea mai mare concentraţie de spermatozoizi se află în prima parte a ejaculatului).
Dacă recoltarea nu se realizează la laborator, proba trebuie să ajungă în mai puţin de 30 de minute, având grijă ca pe parcursul transportului să fie ţinută cât mai aproape de corp.

În perioada de pregătire nu se recomandă consumul băuturilor alcoolice, preparatelor medicamentoase, fumatul, frecventarea saunei.

Probele de spermă se pot recepţiona conform următorului program și doar la anumite filiale: 

În timp ce aduceţi proba, păstraţi recipientul la temperatura corpului (în buzunarul de la piept).

Este interzisă folosirea prezervativului pentru colectarea spermei, deoarece substanțele folosite la producerea prezervativelor ar putea afecta gradul de motilitate al spermatozoizilor.


call close
Sănătatea Bărbatului după 40 ani Pachet medical de monitorizare recomandat bărbaților după vârsta de 40 de ani, cu scop de prevenție a patologilor cronice și oncologice!