Următorii pași

Salută primăvara alături de Rețeaua de Sănătate Invitro Diagnostics!

Coșul meu

Notificare

Serviciul necesită

Adăugați servicii

Mamografia digitală a ambelor glande mamare

660 MDL

Mamografia digitală Planmed Clarity 3D - identificarea patologiei ale glandelor mamare în stadiul incipient!

Sistemul Planmed Clarity 3D și opțiune de tomosinteză permite medicului imagist cu ușurință să facă diferența între microcalcificări (mai mici de 1 mm) și cele mai subțiri țesuturi. Procedura evaluează structura țesuturilor, neoplasmele benigne și maligne, chisturile. Se indică pentru depistarea precoce a cancerului mamar.

De ce se merită să faceți mamografia la Invitro Diagnostics?
Pentru că:

  1. Designul ergonomic și sistemul inteligent de compresie face procedura nedureroasă, iar ecranele laterale ghidează pacienta în timpul examinării. Deci, procedura derulează în condiții confortabile;
  2. Doza de iradiere este mai redusă în comparație cu aparatajul generațiilor precedente;
  3. Este cea mai informativă metodă de diagnostic al neoplasmelor, chisturilor: scanează pe straturi țesuturile glandelor mamare;
  4. Examinarea durează maxim 10 - 15 minute și oferă un rezultat exact și rapid;
  5. Planmed Clarity 3D folosește sistemul MaxView™ care permite specialistului să vizualizeze țesuturile glandelor mamare în orice proiecție. Inclusiv, medicul imagist evaluează nu doar sânii, dar și starea mușchilor pectorali.

Contraindicații pentru mamografie

Nu există contraindicații absolute pentru mamografie. Contraindicațiile relative includ vârsta mai mică de 35 de ani (deoarece în această perioadă țesutul mamar este dens și mamografia adesea nu dă rezultate bune) și sarcina.

* Mamografia se indică femeilor începând cu vârsta de 40 de ani.

  • Echipament : Mamografia digitală 3D cu tomosinteză

Pregătirea :

Examenul de mamografie a glandelor mamare nu necesită o pregătire specială.

call close
Începe primăvara cu noi! Începând cu data de 1 Martie, în toate filialele Invitro Diagnostics primiți Mărțișoare și Vouchere pentru a beneficia de 10% reducere la analize medicale.