Următorii pași

20% reducere pentru clienții ENTER cu un cod promoțional special

Coșul meu

Notificare

Serviciul necesită

Adăugați servicii

CT nazofaringe

1400 MDL

CT nazofaringelui ajută la diagnosticarea patologiei congenitale sau dobândite în stadiul incipient. În special, examinarea este extrem de importantă în diagnosticul precoce ale tumorilor maligne, pentru care poate fi aplicată terapia radicală, evitând metastazarea cancerului.
Tomografia computerizată nazofaringelui se indică în cazul:

 1. Inflamației adenoizilor, răspândirea microflorei patogene din sinusurile nazale, infecții fungice sau granulomatoase (examinarea CT nazofaringelui se recomandă 2. după efectuarea testului de laborator a secreției nazofaringiene - identificarea bacteriană și fungică);
 2. Neoplasmelor maligne și benigne. Carcinomul nazofaringian se întâlnește cel mai frecvent (în 80% de cazuri ale neoplasmelor maligne). Pe al doilea loc este limfomul. Așa neoplasme ca angiofibromul nazofaringian juvenil, hemangiomul, papilomul inversat au evoluție benignă.
 3. Anomaliilor congenitale;
 4. Traumelor, prezenței obiectelor străine în nazofaringe sau laringe;
 5. Monitorizării tratamentului oncologic.

Avantajele tomografiei computerizate (CT nazofaringelui):

 1. Grație performanței echipamentului CT Revolution Evo (GE Healthcare) e posibilă depistarea tumorilor de dimensiuni de 1 mm.
 2. Producătorul s-a concentrat asupra minimizării dozei de radiație asupra organismului uman fără a pierde din calitatea imaginii.
 3. Rezultatul se eliberează în aceeași zi.
 4. Examinarea CT fără contrast nu necesită o pregătire specială.
 5. Durata diagnosticul CT - până la 30 de minute.

Când este contraindicată examinarea CT nazofarengelui?

 • În perioada sarcinii.
 • În perioada de alăptare.
 • Copiilor până la 5 ani.
 • Boala Parkinson sau alte maladii care provoacă mișcări involuntare ale corpului.
 • Specialiștii Invitro Diagnostics recomandă înainte de examinare să îndepărtați toate elementele din metal și a dispozitivelor electronice, pentru ca rezultatul să nu fie distorsionat. Dacă purtați brackeți, anunțați medicul. 

call close
Începe primăvara cu noi! Începând cu data de 1 Martie, în toate filialele Invitro Diagnostics primiți Mărțișoare și Vouchere pentru a beneficia de 10% reducere la analize medicale.