Examen ecografic al scrotului cu Doppler

700 leiUSG47

Ecografia scrotului este o metodă imagistiă accesibilă, prin care se examinează sănătatea testiculelor. Datorita faptului că poate vizualiza apariția și dezvoltarea unor formațiuni tumorale, specialiștii recomandă efectuarea periodică a unor astfel de investigatii. Prin ecografia scrotului se pot determina: mărimea testiculelor (testiculul unui adult normal are un diametru de aproximativ 4,5 cm și cu un volum de aproximativ 20 ml), existența unor eventuale chisturi la nivelul testiculului, formațiuni tumorale, varicocele în stadii incipente.  

 

 

Citește mai mult

Ultrasonografie

Ultrasonografie

GE Voluson E10

Pregatirea

Pregătirea

Nu necesită pregătire specială.


Result

Rezultatul

Laboratorul medical Invitro Diagnostics oferă unul din cele mai detaliate Rapoarte de analize medicale din Republica Moldova. Raportul de analize medicale oferit conține mulți indici și parametri, valori de referință și variabile în dependență de profilul pacientului (vârstă, sex, unități de măsură, metoda utilizată și alte informații medicale specifice).

Pentru interpretarea rezultatelor analizelor, pacientul trebuie să apeleze obligatoriu la medicul curant care-i cunoaște antecedentele, rezultatele fiind doar o etapă în stabilirea diagnosticului.


Echipament utilizat

Echipament utilizat

GE Voluson E10
Cel mai performant ecograf 4D care există astăzi la nivel mondial, dedicat sănătății femeii

EquipmentVOLUSON E10 este unicul ecograf clasa Premium din Republica Moldova care oferă examinare de performanță exclusivă 4D.
EquipmentTehnologia ecografică General Electric Healthcare – primul sistem de ultrasunete din domeniul de obstetrică și ginecologie care are capacitatea de imprimare 3D integrată direct în sistem.
EquipmentVOLUSON E10 poate imprima imaginea în volum a fătului, oferind sentimentul emoțional și palpitant de ”dragoste și atingere înainte de naștere”.