Test de paternitate ADN SeqStudio®

5 500 leiRUD01

La efectuarea testului, se prezintă ambii părinţi şi copilul cu actele de identitate/ certificat de naştere a copilului.

Prelevarea testului are loc doar în filiala din or. Chişinău, str. N. Testemiţanu, 19/1 şi din or. Bălţi, str. Decebal, 126 conform programului de prelevare.

Testul de paternitate este un test genetic prin care se stabilește dacă un bărbat este sau nu este tatăl biologic al copilului.

Pentru a determina acest lucru, este necesar de a preleva de la presupusul tată probe biologice (epiteliu bucal) și a fi comparate cu cele ale copilului.

Acest lucru este posibil de realizat cu ajutorul echipamentelor ultramoderne SimpliAmp și a SeqStudio Genetic Analyzer ale companiei internaționale ThermoFisher.

Am ales să vă oferim calitate prin acest utilaj medical deoarece:

  • Permite analiza a 25 de locusuri comparativ cu utilajele convenționale utilizate în Moldova – este mult mai performant;
  • Oferă o mai mare exactitate și un rezultat de maximă precizie – atât de necesar în genetică;
  • Reduce riscul contaminării cu alte profiluri genetice, datorită amplificării directe a ADN-ului;
  • Analizează datele prin intermediul soft-ului IDX 1.6 – un protocol medical avansat utilizat special pentru analiza datelor de identificare umană, recunoscut de toate instituțiile internaționale ca Standard de Aur în prelucrarea datelor de identificare umană.

Apropo,

Testul de paternitate este unica modalitate de testare pentru a afla gradul de rudenie. Se verifică totul la nivel de gene și ADN, iar prezumtivul tată și copilul obțin profilul genetic propriu. La etapa doi de investigare, cele două profiluri se analizează detaliu cu detaliu prin comparație, apoi se fac concluziile de rigoare.

La INVITRO DIAGNOSTICS garantăm acuratețea rezultatelor, confidențialitate, discreție absolută și siguranță în efectuarea testelor genetice, inclusiv a testului de paternitate. Ne bazăm exclusiv pe date științifice și pe medicina bazată pe dovezi.

ȚINEȚI MINTE!

Un test de paternitate Vă poate schimba viața și Vă poate răspunde la întrebările care Vă macină! Se realizează în doar câteva zile, iar rezultatele sunt sigure în proporție de 99,99 %. Alegeți oricând sprijinul și expertiza noastră în determinarea paternității unui copilaș!

Citește mai mult

Amplificare PCR/ Analiza de fragmente

Epiteliu bucal

SeqStudio Applied Biosystems

Test de maternitate ADN SeqStudio®

Pregatirea

Pregătirea

  • Colectarea analizei se face cel mai bine dimineața, imediat după un somn de noapte. Nu clătiţi gura.
  • 4-5 ore înainte de colectare nu mâncați, nu beți, nu vă spălați dinții, nu clătiţi gura, nu mestecați guma, nu fumați. 

Alte indicații

  • La colectarea testului se prezintă ambii părinţi şi copilul. Obligatoriu cu actele de identitate.

Result

Rezultatul

Laboratorul medical Invitro Diagnostics oferă unul din cele mai detaliate Rapoarte de analize medicale din Republica Moldova. Raportul de analize medicale oferit conține mulți indici și parametri, valori de referință și variabile în dependență de profilul pacientului (vârstă, sex, unități de măsură, metoda utilizată și alte informații medicale specifice).

Pentru interpretarea rezultatelor analizelor, pacientul trebuie să apeleze obligatoriu la medicul curant care-i cunoaște antecedentele, rezultatele fiind doar o etapă în stabilirea diagnosticului.


Echipament utilizat

Echipament utilizat

SeqStudio Applied Biosystems


Analize conexe recomandate

Pentru a primi o imagine mai completă referitor la starea de sănătate a pacienților adesea medicii au nevoie să investigheze valorile mai multor parametri și inclusiv relațiile dintre ei, de aceea Invitro Diagnostics recomandă efectuarea următoarelor analize conexe.

RUD047 zile5 500 lei

Acest test confirmă legătura biologică dintre prezumtiva mamă şi un copil, fără a testa tatăl. Acest test ADN de maternitate va indica o probabilitate mai mare de 99.9% în cazul în care femeia testată este mama biologică a copilului. În cazul în care femeia testată nu este mama biologică, probabilitatea maternităţii va fi de 0%.

Prelevarea testului are loc doar în filiala din or. Chişinău, str. N. Testemiţanu, 19/1 şi din or. Bălţi, str. Decebal, 126 conform programului de prelevare.

La INVITRO DIAGNOSTICS garantăm acuratețea rezultatelor, confidențialitate, discreție absolută și siguranță în efectuarea testelor genetice, inclusiv a testului de paternitate. Ne bazăm exclusiv pe date științifice și pe medicina bazată pe dovezi.