Examen Doppler - duplex color a venelor membrelor superioare, bilateral

500 leiUSG86

Ecografia Doppler este un test ce masoară fluxul de sânge (direcția, viteza, volumul) din artere și vene. Acest examen ecografic se recomandă la pacienții care prezintă: vene varicoase, senzații de picioare grele, edeme, dureri la nivelul membrelor inferioare la mers, la efort sau chiar si in repaus, senzații de picioare reci. Aceasta poate detecta îngustări, stenoze la nivelul vaselor, arterelor membrelor inferioare sau chiar obstrucții totale la acest nivel. 

Pregatirea

Pregătirea

Nu necesită pregătire specială. 


Result

Rezultatul

Laboratorul medical Invitro Diagnostics oferă unul din cele mai detaliate Rapoarte de analize medicale din Republica Moldova. Raportul de analize medicale oferit conține mulți indici și parametri, valori de referință și variabile în dependență de profilul pacientului (vârstă, sex, unități de măsură, metoda utilizată și alte informații medicale specifice).

Pentru interpretarea rezultatelor analizelor, pacientul trebuie să apeleze obligatoriu la medicul curant care-i cunoaște antecedentele, rezultatele fiind doar o etapă în stabilirea diagnosticului.