Examen ecografic 11-14 săptămâni (trimestrul I, sarcină multiplă)

600 leiUSG91

Examenul ecografic, este investigația care oferă informații extrem de valoroase, poate fi repetată de mai multe ori în timpul sarcinii, fiind considerată o metodă neinvazivă pentru organismul uman. O ecografie, oferă o imagine în mișcare a fătului. Prin intermediul acesteaia, părinții au ocazia sa-și vadă micuțul. În timpul acestei ecografii, medicul verifică dacă embrionul s-a implantat bine în uter. Această ecografie evaluează de asemena și vârsta sarcinii și data concepției, făcând astfel posibila evaluare datei probabile a nașterii. De asemenea, în timpul acestei ecografii, se va evalua obligatoriu și translucența nucală, un test care permite medicului să descopere dacă fătul prezintă riscul de a avea sindromul Down sau alte boli cauzate de anomaliile cromozomiale.

Citește mai mult

GE Voluson E10

Pregatirea

Pregătirea

  • Nu necesită pregătire specială.

Result

Rezultatul

Laboratorul medical Invitro Diagnostics oferă unul din cele mai detaliate Rapoarte de analize medicale din Republica Moldova. Raportul de analize medicale oferit conține mulți indici și parametri, valori de referință și variabile în dependență de profilul pacientului (vârstă, sex, unități de măsură, metoda utilizată și alte informații medicale specifice).

Pentru interpretarea rezultatelor analizelor, pacientul trebuie să apeleze obligatoriu la medicul curant care-i cunoaște antecedentele, rezultatele fiind doar o etapă în stabilirea diagnosticului.


Echipament utilizat

Echipament utilizat

GE Voluson E10
Cel mai performant ecograf 4D care există astăzi la nivel mondial, dedicat sănătății femeii

EquipmentVOLUSON E10 este unicul ecograf clasa Premium din Republica Moldova care oferă examinare de performanță exclusivă 4D.
EquipmentTehnologia ecografică General Electric Healthcare – primul sistem de ultrasunete din domeniul de obstetrică și ginecologie care are capacitatea de imprimare 3D integrată direct în sistem.
EquipmentVOLUSON E10 poate imprima imaginea în volum a fătului, oferind sentimentul emoțional și palpitant de ”dragoste și atingere înainte de naștere”.