Anticorpii către dsDNA, anti-dsDNA-NcX, IgG

250 leiIM16
Anticorpi la ADN dublu catenar - autoanticorpi, îndreptate împotriva propriului ADN dublu catenar, observate în lupus eritematos sistemic. Sunt cercetate pentru diagnosticarea , o estimare a activității și controlul tratamentului acestei boli.
Pregatirea

Pregătirea

Perioada optimă pentru recoltare

  • Pentru obținerea rezultatelor cu un grad înalt de exactitate recomandăm să vizitați centrul de recoltare Invitro Diagnostics între orele de dimineață 7:30 și 11.00.

Alimentația

  • Proba se prelevează pe nemâncate. Ultimul consum alimentar trebuie să fie cu cel puțin de 8 ore înainte de a vă prezenta la recoltarea analizei.

Efortul fizic

  • Recomandăm să evitați efortul fizic până la investigație. Luați un repaus de 10-20 de minute până la colectarea analizei.

Alte indicații

  • Prelevarea sângelui se achită suplimentar.

Result

Rezultatul

Laboratorul medical Invitro Diagnostics oferă unul din cele mai detaliate Rapoarte de analize medicale din Republica Moldova. Raportul de analize medicale oferit conține mulți indici și parametri, valori de referință și variabile în dependență de profilul pacientului (vârstă, sex, unități de măsură, metoda utilizată și alte informații medicale specifice).

Pentru interpretarea rezultatelor analizelor, pacientul trebuie să apeleze obligatoriu la medicul curant care-i cunoaște antecedentele, rezultatele fiind doar o etapă în stabilirea diagnosticului.


Echipament utilizat

Echipament utilizat

Elisa Sunrise Tecan
Sistem semiautomat pentru cercetari imunoenzimatice în diagnosticul clinic

EquipmentUtilizare reagenți dedicați de la producător – sistem închis/ SYSMEX Japan. Viteză de procesare investigații 60-100 teste pe oră.
Equipment24 parametri raportabili + 4 parametri cercetare. Detectie de cheag. Parametri de performanță avansați (sensibilitate, specificitate, precizie și acuratețe foarte înalte).
EquipmentMonitorizarea automata a reactivilor, consumabilelor si rezidurilor. Interfata cu LIS – programare și scanare automată. Transmitere date bi-direcțional.

Analize conexe recomandate

Pentru a primi o imagine mai completă referitor la starea de sănătate a pacienților adesea medicii au nevoie să investigheze valorile mai multor parametri și inclusiv relațiile dintre ei, de aceea Invitro Diagnostics recomandă efectuarea următoarelor analize conexe.

IM182 zile350 lei

Ac. anti CCP sunt utili în diagnosticul preclinic al PR şi au rol prognostic în severitatea bolii. Aceşti anticorpi aparţin familiei de anticorpi anti-filagrină, împreună cu anticorpii antikeratina şi anti factor perinuclear.

IM532 zile500 lei

Anticorpii la antigeni nucleari (ANA) sunt un grup heterogen de autoanticorpi direcționați împotriva componentelor nucleelor intrinseci. Ele sunt un marker al bolilor autoimune și sunt determinate pentru diagnosticarea lor, evaluarea activității și monitorizarea tratamentului lor.

IM522 zile260 lei

Acest test măsoară anticorpii serici la diferite ribonucleoproteine, care este utilizat pentru a diagnostica bolile sistemice ale țesutului conjunctiv și pentru a diagnostica bolile sistemice ale țesutului conjunctiv și pentru a controla tratamentul lor (lupus eritematos sistemic, sindromul Sjogren, sclerodermia sistemică, polimiozita / dermatomiozita).