IgG anti-Borrelia spp. Antigene (B. afzelii, burgdorferi, garinii)

600 leiMI78
Acest test este folosit ca metodă de confirmare (confirmă prezenta anticorpilor IgM și  IgG specifici față de bacteriile aparținând grupului Borrelia burgdorferi sensu lato), a rezultatelor pozitive și echivoce obținute la testele de screening imunoenzimatice.

Immunobloting

Este o metodă analitică utilizată pentru determinarea proteinelor specifice într-o probă.

Sânge

Mission U500

Pregatirea

Pregătirea

Perioada optimă pentru recoltare

  • Pentru obținerea rezultatelor cu un grad înalt de exactitate recomandăm să vizitați centrul de recoltare Invitro Diagnostics între orele de dimineață 7:30 și 11.00.

Alimentația

  • Proba se prelevează pe nemâncate. Ultimul consum alimentar trebuie să fie cu cel puțin de 8 ore înainte de a vă prezenta la recoltarea analizei.

Efortul fizic

  • Recomandăm să evitați efortul fizic până la investigație. Luați un repaus de 10-20 de minute până la colectarea analizei.

Alte indicații

Amânați colectarea analizei imediat după investigații paraclinice (rentghen, TC, RMN) și proceduri fizioterapeutice. Acestea pot influența rezultatele testului.

Evitați să fumați timp de o oră până la colectarea analizei.


Result

Rezultatul

Laboratorul medical Invitro Diagnostics oferă unul din cele mai detaliate Rapoarte de analize medicale din Republica Moldova. Raportul de analize medicale oferit conține mulți indici și parametri, valori de referință și variabile în dependență de profilul pacientului (vârstă, sex, unități de măsură, metoda utilizată și alte informații medicale specifice).

Pentru interpretarea rezultatelor analizelor, pacientul trebuie să apeleze obligatoriu la medicul curant care-i cunoaște antecedentele, rezultatele fiind doar o etapă în stabilirea diagnosticului.


Echipament utilizat

Echipament utilizat

Mission U500
Analizator stripuri urinare. Oferă eficiență și viteză- 500 de teste pe oră

EquipmentAcesta este un contor semi-automat de lumină reflectată, care analizează intensitatea și culoarea fluxului luminos reflectat de zonele indicatorului benzii de testare a urinei.
EquipmentAnalizorul de urină MissionU-500 este proiectat exclusiv pentru diagnosticarea profesională în laborator.
EquipmentAnalizorul de urină MissionU-500 este utilizat complet cu benzi de testare pentru testele de urină.

Analize conexe recomandate

Pentru a primi o imagine mai completă referitor la starea de sănătate a pacienților adesea medicii au nevoie să investigheze valorile mai multor parametri și inclusiv relațiile dintre ei, de aceea Invitro Diagnostics recomandă efectuarea următoarelor analize conexe.

MI672 zile150 lei

Testul determină anticorpii de tip IgG anti Borrelia burgdorferi sensu lato (termen care se referă la specii strâns înrudite de Borrelia, responsabile de boala Lyme).  Borelioza Lyme este o boală transmisă prin intermediul unor specii de căpuşe din familia Ixodidae.

MI662 zile150 lei

Testul se utilizează în diagnosticul serologic al Boreliozei. Confirmarea de laborator al diagnosticului clinic al bolii Lyme. Boli asociate cu Borrelia – eritem cronic migrator, limfocitom cutanat benign, arodermatită atrofică, artrite, miocardite, pericardite, meningoradiculonevrită limfocitară, neuroborelioză. Investigații epidemiologice.

BM752 zile300 lei