Examen ecografic transabdominal în trimestrul I de sarcină

300 leiUSG20
Acest examen ecografic este important pentru a evalua dezvoltarea fatului, starea placentei si formarea grupului pentru aberații crozomiale, unde screeningul prenatal include translucenta, lungimea colului uterin.

Ultrasonografie

Investigație neinvazivă a organismului uman prin acțiunea undelor ultrasonore.

GE Voluson E10

Pregatirea

Pregătirea

De obicei se recomanda efectuarea ecografiei pe nemancate, insa nu este neaparat obligatoriu acest lucru.
Pentru ecografia de ficat, colecist, splina si pancreas nu consuma alimente cu un continut ridicat de grasimi in seara de dinaintea ecografiei.
 Nu trebuie să urinezi înainte cu 4-5 ore de programarea pentru ecografie (sau de seară până dimineață).

Alte indicații

Daca ai urinat de dimineata, este recomandat sa consumi 3-4 cani de lichid inainte de ecografie si sa nu urinezi deloc.

Result

Rezultatul

Laboratorul medical Invitro Diagnostics oferă unul din cele mai detaliate Rapoarte de analize medicale din Republica Moldova. Raportul de analize medicale oferit conține mulți indici și parametri, valori de referință și variabile în dependență de profilul pacientului (vârstă, sex, unități de măsură, metoda utilizată și alte informații medicale specifice).

Pentru interpretarea rezultatelor analizelor, pacientul trebuie să apeleze obligatoriu la medicul curant care-i cunoaște antecedentele, rezultatele fiind doar o etapă în stabilirea diagnosticului.


Echipament utilizat

Echipament utilizat

GE Voluson E10
Cel mai performant ecograf 4D care există astăzi la nivel mondial, dedicat sănătății femeii

EquipmentVOLUSON E10 este unicul ecograf clasa Premium din Republica Moldova care oferă examinare de performanță exclusivă 4D.
EquipmentTehnologia ecografică General Electric Healthcare – primul sistem de ultrasunete din domeniul de obstetrică și ginecologie care are capacitatea de imprimare 3D integrată direct în sistem.
EquipmentVOLUSON E10 poate imprima imaginea în volum a fătului, oferind sentimentul emoțional și palpitant de ”dragoste și atingere înainte de naștere”.

Analize conexe recomandate

Pentru a primi o imagine mai completă referitor la starea de sănătate a pacienților adesea medicii au nevoie să investigheze valorile mai multor parametri și inclusiv relațiile dintre ei, de aceea Invitro Diagnostics recomandă efectuarea următoarelor analize conexe.

HM251 zi180 lei

   HCG (gonadotropina corionică umană) este un hormon glicoproteic care se găseşte în mod normal în sânge şi urină doar în timpul sarcinii. Este secretat de placentă, rolul său biologic nefiind bine cunoscut, doar că în primul trimestru de sarcină asigură menţinerea corpului galben şi secreţia de către acesta de estradiol şi progesteron. Creşterea rapidă a nivelurilor serice imediat după concepţie fac HGC-ul să fie un excelent marker de confirmare precoce a sarcinii şi de monitorizare a evoluţiei acesteia. Determinarea HCG seric poate fi utilă în anticiparea producerii unor avorturi spontane, în diagnosticarea unor sarcini ectopice sau a unor sarcini multiple.

PT038 zile14 000 lei

Pentru diagnosticarea cu o precizie înaltă ale anomaliilor cromozomiale a fătului după analiza sângelui femeiei gravide (detaliat)

USG01300 lei

Examinarea permite depistarea formațiunilor de volum, chisturilor tireoiditelor autoimune.