Neurosonografia prin fontanelă

200 leiUSG31
Neurosonografia creierului se efectuează la copiii mici, pana la calcifierea fontanelei mari. Permite diagnosticarea anomaliilor de dezvoltare , a formațiunilor de volum, aprecierea dimensiunilor ventriculelor, hemoragiilor intraventriculare, peri ventriculare, parenchimatoase, a semnelor indirecte de hipertensiune intra craniană. 

Ultrasonografie

Investigație neinvazivă a organismului uman prin acțiunea undelor ultrasonore.

GE Voluson E10

Pregatirea

Pregătirea

Nu necesită pregătire specială.

Result

Rezultatul

Laboratorul medical Invitro Diagnostics oferă unul din cele mai detaliate Rapoarte de analize medicale din Republica Moldova. Raportul de analize medicale oferit conține mulți indici și parametri, valori de referință și variabile în dependență de profilul pacientului (vârstă, sex, unități de măsură, metoda utilizată și alte informații medicale specifice).

Pentru interpretarea rezultatelor analizelor, pacientul trebuie să apeleze obligatoriu la medicul curant care-i cunoaște antecedentele, rezultatele fiind doar o etapă în stabilirea diagnosticului.


Echipament utilizat

Echipament utilizat

GE Voluson E10
Cel mai performant ecograf 4D care există astăzi la nivel mondial, dedicat sănătății femeii

EquipmentVOLUSON E10 este unicul ecograf clasa Premium din Republica Moldova care oferă examinare de performanță exclusivă 4D.
EquipmentTehnologia ecografică General Electric Healthcare – primul sistem de ultrasunete din domeniul de obstetrică și ginecologie care are capacitatea de imprimare 3D integrată direct în sistem.
EquipmentVOLUSON E10 poate imprima imaginea în volum a fătului, oferind sentimentul emoțional și palpitant de ”dragoste și atingere înainte de naștere”.

Analize conexe recomandate

Pentru a primi o imagine mai completă referitor la starea de sănătate a pacienților adesea medicii au nevoie să investigheze valorile mai multor parametri și inclusiv relațiile dintre ei, de aceea Invitro Diagnostics recomandă efectuarea următoarelor analize conexe.

USG24500 lei

   Examenul ecografic la acest termen de sarcină ajută la determinarea malformaţiilor fetale, la determinarea stării placentei şi a cantităţii lichidului amniotic. La un termen mai avansat de sarcină ajută la evaluarea greutatății aproximative a copilului, adaptarea dimensiunii capului copilului la dimensiunea canalului de naştere al mamei, starea cordonului ombilical etc.