Ecografia organelor abdominale + rinichi

500 leiUSG40

Ecografia abdominală folosește ultrasunete pentru a reproduce imagini ale organelor abdominale, precum: ficatul, pacreasul, splina, vezica biliară + rinichii. Permite evaluarea stării de sănătate și a funcționalității acestora.

Pregatirea

Pregătirea

Investigația se efecutează pe stomac gol, cu vezica urinară golită.


Result

Rezultatul

Laboratorul medical Invitro Diagnostics oferă unul din cele mai detaliate Rapoarte de analize medicale din Republica Moldova. Raportul de analize medicale oferit conține mulți indici și parametri, valori de referință și variabile în dependență de profilul pacientului (vârstă, sex, unități de măsură, metoda utilizată și alte informații medicale specifice).

Pentru interpretarea rezultatelor analizelor, pacientul trebuie să apeleze obligatoriu la medicul curant care-i cunoaște antecedentele, rezultatele fiind doar o etapă în stabilirea diagnosticului.


Echipament utilizat

Echipament utilizat

GE Voluson E10
Cel mai performant ecograf 4D care există astăzi la nivel mondial, dedicat sănătății femeii

EquipmentVOLUSON E10 este unicul ecograf clasa Premium din Republica Moldova care oferă examinare de performanță exclusivă 4D.
EquipmentTehnologia ecografică General Electric Healthcare – primul sistem de ultrasunete din domeniul de obstetrică și ginecologie care are capacitatea de imprimare 3D integrată direct în sistem.
EquipmentVOLUSON E10 poate imprima imaginea în volum a fătului, oferind sentimentul emoțional și palpitant de ”dragoste și atingere înainte de naștere”.

Analize conexe recomandate

Pentru a primi o imagine mai completă referitor la starea de sănătate a pacienților adesea medicii au nevoie să investigheze valorile mai multor parametri și inclusiv relațiile dintre ei, de aceea Invitro Diagnostics recomandă efectuarea următoarelor analize conexe.

USG02400 lei

Eografia mamară este cea mai simplă metodă de examinare a sânilor prin care se pot evidenția inflamații și infecții mamare (precum mastitele de exemplu). Procedura nu este dureroasă și reprezintă prima metodă de examinare a sânilor pentru femeile sub 40 de ani, femeile însărcinate sau pentru cele care alăptează. 

USG08350 lei

Ecografia sistemului urinar joacă un rol important în diagnosticul unei game largi de boli urologice. La efectuarea screeningului cu ultrasunete puteți afla starea vezicii urinare și rinichilor și prezența pietrelor sau a chisturilor. O ecografie a sistemului urinar este prescrisă dacă există reclamații cu privire la:

  • durere în regiunea lombară;
  • urinare frecventă;
  • senzație de golire incompletă a vezicii urinare;
  • sânge în urină;
  • colică renală;

 

USG39400 lei

Din punct de vedere ecografic, nodulii tiroidieni prezintă caracteristici care pot ridica sau infirma suspiciunea de malignitate. Sistemul TI-RADS este un sistem de cuantificare a caracterelor ecografice. TI-RADS înseamnă părerea medicului examinator despre nodulul tiroidian evaluat. Este un sistem conceput pentru compararea mai ușoară a rezultatelor efectuate în timp, de la o examinare la alta, de la un examinator la alt examinator.   în timp, de la o examinare la alta, de la un examinator la alt examinator.