Ecografia organelor abdominale şi sistemul urinar

600 leiUSG48

Ecografia organelor abdominale și sistemului urinar, reprezintă o metodă de cercetare și diagnosticare a următoarelor organe: ficat, vezică biliară, pancreas, splină, rinichi, vezică urinară. Determină cauza durerii în abdomen și ajută la detectarea chisturilor, neoplasmelor și polipilor.

Ultrasonografie 

Investigație neinvazivă a organismului uman prin acțiunea undelor ultrasonore

GE Voluson E10

Pregatirea

Pregătirea

Investigația se efctuează pe stomac gol, cu vezica urinară golită.

Pentru invesigarea sistemului urinar, se comandă să să consumi 1000 ml de lichide, cu 1,5-2 ore înainte.


Result

Rezultatul

Laboratorul medical Invitro Diagnostics oferă unul din cele mai detaliate Rapoarte de analize medicale din Republica Moldova. Raportul de analize medicale oferit conține mulți indici și parametri, valori de referință și variabile în dependență de profilul pacientului (vârstă, sex, unități de măsură, metoda utilizată și alte informații medicale specifice).

Pentru interpretarea rezultatelor analizelor, pacientul trebuie să apeleze obligatoriu la medicul curant care-i cunoaște antecedentele, rezultatele fiind doar o etapă în stabilirea diagnosticului.


Echipament utilizat

Echipament utilizat

GE Voluson E10
Cel mai performant ecograf 4D care există astăzi la nivel mondial, dedicat sănătății femeii

EquipmentVOLUSON E10 este unicul ecograf clasa Premium din Republica Moldova care oferă examinare de performanță exclusivă 4D.
EquipmentTehnologia ecografică General Electric Healthcare – primul sistem de ultrasunete din domeniul de obstetrică și ginecologie care are capacitatea de imprimare 3D integrată direct în sistem.
EquipmentVOLUSON E10 poate imprima imaginea în volum a fătului, oferind sentimentul emoțional și palpitant de ”dragoste și atingere înainte de naștere”.

Analize conexe recomandate

Pentru a primi o imagine mai completă referitor la starea de sănătate a pacienților adesea medicii au nevoie să investigheze valorile mai multor parametri și inclusiv relațiile dintre ei, de aceea Invitro Diagnostics recomandă efectuarea următoarelor analize conexe.

USG05400 lei

Ecografia abdominală este o investigație imagistică folosită atât ca metodă de screening, pentru evaluarea stării de sănătate și a funcționalității organelor abdominale, dar și ca metodă de diagnostic pentru afecțiunile abdominale. Ecografia abdominală folosește ultrasunete pentru a reproduce imagini ale organelor precum: ficatul, pacreasul, splina, vezica biliară.

USG08350 lei

Ecografia sistemului urinar joacă un rol important în diagnosticul unei game largi de boli urologice. La efectuarea screeningului cu ultrasunete puteți afla starea vezicii urinare și rinichilor și prezența pietrelor sau a chisturilor. O ecografie a sistemului urinar este prescrisă dacă există reclamații cu privire la:

  • durere în regiunea lombară;
  • urinare frecventă;
  • senzație de golire incompletă a vezicii urinare;
  • sânge în urină;
  • colică renală;

 

USG40500 lei

Ecografia abdominală folosește ultrasunete pentru a reproduce imagini ale organelor abdominale, precum: ficatul, pacreasul, splina, vezica biliară + rinichii. Permite evaluarea stării de sănătate și a funcționalității acestora.