Atenție Fraudă

hero-image

Vă aducem la cunoștință că am depistat Rapoarte de Analize medicale false pentru testul la COVID-19 emise din numele instituției noastre. Aceste fraude sunt întreprinse de persoane necunoscute, care urmăresc drept scop obținerea câștigurilor ilicite prin diverse metode. Pentru a vă proteja, vă îndemnăm să țineți cont că Raportul de Analize medicale care se expediază în format electronic, are caracter de informare a persoanei vizate. Pentru prezentarea la instituții terțe, documentul este considerat valid, doar pe suport de hârtie, cu aplicarea ștampilei umede INVITRO DIAGNOSTICS și a semnăturii persoanei autorizate.

Falsificarea Raportului de Analize Medicale se pedepsește conform articolului 361 din Codul Penal al Republicii Moldova cu privațiune de libertate de la 2 la 5 ani.

Prezentarea unui Raport de Analize medicale falsificat unui organ competent se pedepsește cu o amendă în sumă de 47500 lei sau cu privațiune de libertate timp de un an, conform articolului 352 din Codul Penal al Republicii Moldova.

Obține o consultație gratuită