Infecția cu Virusul Papiloma Uman (HPV)

hero-image

Verifică-ți starea de sănătate, prevină și tratează la timp infectarea cu Virusul Papiloma Uman (HPV)!

Acum o poți face cu o reducere de 25%, la prețul de 560 lei, disponibil în Rețeaua de Sănătate Invitro Diagnostics!

Infecţia cu HPV este o infecţie virală care determină leziuni ale pielii sau mucoaselor din diferite părţi ale organismului uman.

Infecţia cu tulpini de virus papiloma uman se transmite prin contact sexual sau alt tip de contact intim, direct (piele la piele).

Dintre toate tulpinile, HPV 16 este cauza a peste 50% din cazurile de cancer cervical, iar HPV 18 este implicat în 10-20% din cazuri, după datele Organizației Mondiale a Sănătății (OMS).

Celelalte genotipuri, considerate cu risc scăzut, pot provoca modificări benigne (necanceroase) la nivelul colului uterin, precum și apariția de condiloame, așa-zișii negi genitali sau veruci.

Deși femeile sunt cele mai afectate, virusul HPV se transmite și la bărbați. Mai mult, virusul poate fi transmis de la femeia însărcinată la copil, dacă aceasta are o infecție cu HPV și negi genitali.

Un sistem imunitar slăbit te poate face vulnerabilă în fața infecțiilor cu HPV, așa că efectuează regulat testul genotipar și identifică potențialele riscuri, întărește sistemul imunitar și ai grijă de sănătate, pentru că e mai simplu să previi boala, decât s-o tratezi.  Testul permite depistarea și diferențierea celor mai importante din punct de vedere clinic 12 genotipuri (16,18,31,33,35,39,45,51,52,56,58,59), care sunt responsabile pentru 95% cele mai grave displazii ale cervixului și tumori ale colului uterin.

Mai multe detalii despre test găsiți aici.

Oferta este valabilă în perioada 23.01.2023 - 31.03.2023 în orice filială a Rețelei de Sănătate Invitro Diagnostics.

Contactați-ne online