Examen ecografic al scrotului (adulţi)

500 leiUSG50

Ecografia scrotului este o procedură de diagnostic prin care se pot obține imagini cu testiculele și tesuturile înconjurătoare din scrot. Cele două testicule sunt organele reproducătoare primare masculine. Acestea produc spermatozoizi și testosteron, hormonul sexual masculin. Investigația, permite examinarea dinamică în timp real a pacientului. Este indicată pentru a evalua cauzele infetilității, a evidenția o posibilă torsiune testiculară, evalua varicocelele. 

Citește mai mult
Pregatirea

Pregătirea

În cazul bărbaților nu necesită o pregătire specială. 

Dacă vorbim despre copii, nu dați copilului să bea  apă cu 1,5 ore înaninte de examinare, explicați copilului cum va avea loc examinarea în așa fel încât copilul să își păstreze calmul în timpul procedurii și să nu fie afectat psihic. 


Result

Rezultatul

Laboratorul medical Invitro Diagnostics oferă unul din cele mai detaliate Rapoarte de analize medicale din Republica Moldova. Raportul de analize medicale oferit conține mulți indici și parametri, valori de referință și variabile în dependență de profilul pacientului (vârstă, sex, unități de măsură, metoda utilizată și alte informații medicale specifice).

Pentru interpretarea rezultatelor analizelor, pacientul trebuie să apeleze obligatoriu la medicul curant care-i cunoaște antecedentele, rezultatele fiind doar o etapă în stabilirea diagnosticului.