Anticorpi către Toxocara canis, IgG

210 leiMI08
Testul se utilizează în diagnosticul serologic al toxocarozei.
Indicații pentru utilizarea testului
 • Confirmarea diagnosticului la suspecția clinică a toxocarozei la persoanele complexul caracteristic de simptome
 • Diagnosticul diferențial al toxocarozei, helmintiozei și bolilor ce sunt asociate cu eozinofilie pronunțată
 • Investigații epidemiologice.

Imunoenzimatică/ ELISA

Metoda ELISA  presupune adsorbția unuia dintre componenții imuni Ag sau Ac pe un suport solid.

Sânge

Elisa Sunrise Tecan

Pregatirea

Pregătirea

Perioada optimă pentru recoltare

 • Pentru obținerea rezultatelor cu un grad înalt de exactitate recomandăm să vizitați centrul de recoltare Invitro Diagnostics între orele de dimineață 7:30 și 11.00.

Alimentația

 • Proba se prelevează pe nemâncate. Ultimul consum alimentar trebuie să fie cu cel puțin de 8 ore înainte de a vă prezenta la recoltarea analizei.

Efortul fizic

 • Recomandăm să evitați efortul fizic până la investigație. Luați un repaus de 10-20 de minute până la colectarea analizei.

Alte indicații

 • Prelevarea sângelui se achită suplimentar.

Result

Rezultatul

Laboratorul medical Invitro Diagnostics oferă unul din cele mai detaliate Rapoarte de analize medicale din Republica Moldova. Raportul de analize medicale oferit conține mulți indici și parametri, valori de referință și variabile în dependență de profilul pacientului (vârstă, sex, unități de măsură, metoda utilizată și alte informații medicale specifice).

Pentru interpretarea rezultatelor analizelor, pacientul trebuie să apeleze obligatoriu la medicul curant care-i cunoaște antecedentele, rezultatele fiind doar o etapă în stabilirea diagnosticului.


Echipament utilizat

Echipament utilizat

Elisa Sunrise Tecan
Sistem semiautomat pentru cercetari imunoenzimatice în diagnosticul clinic

EquipmentUtilizare reagenți dedicați de la producător – sistem închis/ SYSMEX Japan. Viteză de procesare investigații 60-100 teste pe oră.
Equipment24 parametri raportabili + 4 parametri cercetare. Detectie de cheag. Parametri de performanță avansați (sensibilitate, specificitate, precizie și acuratețe foarte înalte).
EquipmentMonitorizarea automata a reactivilor, consumabilelor si rezidurilor. Interfata cu LIS – programare și scanare automată. Transmitere date bi-direcțional.

Analize conexe recomandate

Pentru a primi o imagine mai completă referitor la starea de sănătate a pacienților adesea medicii au nevoie să investigheze valorile mai multor parametri și inclusiv relațiile dintre ei, de aceea Invitro Diagnostics recomandă efectuarea următoarelor analize conexe.

MI012 zile170 lei

   Este un test de determinare cantitativă a IgE specific la Ascaris în serul uman, fiind util în diagnosticul afecţiunilor alergice mediate IgG. Rezultatele testelor IgG specific la alergeni, asociate cu alte informaţii clinice sau de laborator, permit identificarea alergenului (alergenilor) la care o persoană este sensibilă.

MI162 zile180 lei

Testul se utilizează în diagnosticul serologic al toxoplasmozei.
Indicații pentru utilizarea testului

 • Investigație screening până și în timpul gravidității
 • Limfadenopatie în timpul gravidității
 • Semne de infecție intrauterine, insuficiență feto-placentară
 • Encefalită/meningoencefalită în infecția HIV, boli neoplazice, administrare de preparate citostatice, alte stări imunodeficitare
 • Limfadenopatie, hepatosplenomegalie, febră de etiologie necunoscută
 • Suspecție la toxoplasmoză înnăscută

MI712 zile190 lei

Giardioza - numită și giardia - este o boală intestinală cauzată de infecția parazitul Giardia lamblia. Simptomele de giardie sunt diaree, crampe abdominale, flatulenta și simptome generale intestinale.