Examen ecografic al prostatei transrectal

400 leiUSG12

Ecografia transectală este folosită pentru a vizualiza structurile anatomice în detaliu. Avantajul major al ecografiei transrectale de prostată, față de cea transabdominală, este că aduce senzorul ecografic foarte aproape de prostată, introdus prin anus, și astfel se pot vizualiza veziculele seminale, leziuni mai discrete ale prostatei, neregularități ale marginilor prostatei.

Ultrasonografie

Investigație neinvazivă a organismului uman prin acțiunea undelor ultrasonore.

GE Voluson E10

Pregatirea

Pregătirea

Se efectuează cu vezica urinară plină.


Result

Rezultatul

Laboratorul medical Invitro Diagnostics oferă unul din cele mai detaliate Rapoarte de analize medicale din Republica Moldova. Raportul de analize medicale oferit conține mulți indici și parametri, valori de referință și variabile în dependență de profilul pacientului (vârstă, sex, unități de măsură, metoda utilizată și alte informații medicale specifice).

Pentru interpretarea rezultatelor analizelor, pacientul trebuie să apeleze obligatoriu la medicul curant care-i cunoaște antecedentele, rezultatele fiind doar o etapă în stabilirea diagnosticului.


Echipament utilizat

Echipament utilizat

GE Voluson E10
Cel mai performant ecograf 4D care există astăzi la nivel mondial, dedicat sănătății femeii

EquipmentVOLUSON E10 este unicul ecograf clasa Premium din Republica Moldova care oferă examinare de performanță exclusivă 4D.
EquipmentTehnologia ecografică General Electric Healthcare – primul sistem de ultrasunete din domeniul de obstetrică și ginecologie care are capacitatea de imprimare 3D integrată direct în sistem.
EquipmentVOLUSON E10 poate imprima imaginea în volum a fătului, oferind sentimentul emoțional și palpitant de ”dragoste și atingere înainte de naștere”.

Analize conexe recomandate

Pentru a primi o imagine mai completă referitor la starea de sănătate a pacienților adesea medicii au nevoie să investigheze valorile mai multor parametri și inclusiv relațiile dintre ei, de aceea Invitro Diagnostics recomandă efectuarea următoarelor analize conexe.

USG10300 lei

Ecografia penisului are rolul de a evalua circulația sangvină la nivelul penisului, afectarea acesteia fiind una dintre cele mai frecvente cauze ale disfuncțiilor erectile. 

USG11250 lei

Ecografia scrotului este o procedură de diagnostic prin care se pot obține imagini cu testiculele și țesuturile înconjurătoare din scrot. Acest tip de ecografie poate determina: structura și funcționalitatea testiculelor, varicocele în stadii incipiente, formațiuni tumorale. 

USG17650 lei

Reprezintă este o metodă imagistică sigură, fără efecte adverse, care poate vizualiza orice structuri anatomice ale glandei tiroide, a organelor din cavitatea abdominală (ficat, pancreas, splină), al vezicii biliare, rinichilor, vezicii urinare, prostatei, veziculelor seminale și poate depista diferite modificări cum ar fi formațiuni tumorale, suferințele organelor în cadrul unor tulburări metabolice, spre exemplu: bolile inflamatorii, inflamații ale vezicii urinare.