Examen ecografic al penisului cu Doppler

1 000 leiUSG72

Ecografia cu Doppler are rolul de a a evidenția tulburările circulatorii la acest nivel și permite medicului urolog să se documenteze dacă aveți un tip de disfuncție erectilă și de a prezice răspunsul disfuncției erectile la tratamentele și medicamentele vasodilatatoare care îmbunătățesc fluxul de sânge către penis.O ecografie Doppler de penis făcută o data pe an în cadrul consultului urologic, ajută la diagnosticarea din timp a anumitor afecțiuni și crește șansele de vindecare. 

 

Citește mai mult
Pregatirea

Pregătirea

Nu necesită o pregătire specială.


Result

Rezultatul

Laboratorul medical Invitro Diagnostics oferă unul din cele mai detaliate Rapoarte de analize medicale din Republica Moldova. Raportul de analize medicale oferit conține mulți indici și parametri, valori de referință și variabile în dependență de profilul pacientului (vârstă, sex, unități de măsură, metoda utilizată și alte informații medicale specifice).

Pentru interpretarea rezultatelor analizelor, pacientul trebuie să apeleze obligatoriu la medicul curant care-i cunoaște antecedentele, rezultatele fiind doar o etapă în stabilirea diagnosticului.