Ecografia articulaţiilor genunchilor, bilateral

400 leiUSG88

Ecografia articulațiilor genunchiului este o metodă imagistică ce permite comparația cu partea contralaterală. Avantajul major al ecografiei constă în studierea structurilor musculoscheletale în mișcare, în timpul manevrelor de flexie – extensie sau contracție – relaxare musculară, precum și compresia structurilor examinate. Ecografia oferă cea mai bună apreciere a structurilor superficiale, fiind indicată în patologia ligamentelor, patologia musculară și modificări inflamatorii articulare și periarticulare și arată care este starea punctuală a unui element al piciorului.

Citește mai mult
Pregatirea

Pregătirea

Nu necesită pregătire specială.


Result

Rezultatul

Laboratorul medical Invitro Diagnostics oferă unul din cele mai detaliate Rapoarte de analize medicale din Republica Moldova. Raportul de analize medicale oferit conține mulți indici și parametri, valori de referință și variabile în dependență de profilul pacientului (vârstă, sex, unități de măsură, metoda utilizată și alte informații medicale specifice).

Pentru interpretarea rezultatelor analizelor, pacientul trebuie să apeleze obligatoriu la medicul curant care-i cunoaște antecedentele, rezultatele fiind doar o etapă în stabilirea diagnosticului.