Mamografie digitală a ambelor glande mamare

660 leiMA01

Mamografia digitală Planmed Clarity 3D - identificarea patologiei ale glandelor mamare în stadiul incipient!

Sistemul Planmed Clarity 3D și opțiune de tomosinteză permite medicului imagist cu ușurință să facă diferența între microcalcificări (mai mici de 1 mm) și cele mai subțiri țesuturi. Procedura evaluează structura țesuturilor, neoplasmele benigne și maligne, chisturile. Se indică pentru depistarea precoce a cancerului mamar.

De ce se merită să faceți mamografia la Invitro Diagnostics?
Pentru că:

  1. Designul ergonomic și sistemul inteligent de compresie face procedura nedureroasă, iar ecranele laterale ghidează pacienta în timpul examinării. Deci, procedura derulează în condiții confortabile;
  2. Doza de iradiere este mai redusă în comparație cu aparatajul generațiilor precedente;
  3. Este cea mai informativă metodă de diagnostic al neoplasmelor, chisturilor: scanează pe straturi țesuturile glandelor mamare;
  4. Examinarea durează maxim 10 - 15 minute și oferă un rezultat exact și rapid;
  5. Planmed Clarity 3D folosește sistemul MaxView™ care permite specialistului să vizualizeze țesuturile glandelor mamare în orice proiecție. Inclusiv, medicul imagist evaluează nu doar sânii, dar și starea mușchilor pectorali.

* Mamografia se indică femeilor începând cu vârsta de 40 de ani.

Citește mai mult
Pregatirea

Pregătirea

  • Examenul de mamografie a glandelor mamare nu necesită o pregătire specială.

Result

Rezultatul

Laboratorul medical Invitro Diagnostics oferă unul din cele mai detaliate Rapoarte de analize medicale din Republica Moldova. Raportul de analize medicale oferit conține mulți indici și parametri, valori de referință și variabile în dependență de profilul pacientului (vârstă, sex, unități de măsură, metoda utilizată și alte informații medicale specifice).

Pentru interpretarea rezultatelor analizelor, pacientul trebuie să apeleze obligatoriu la medicul curant care-i cunoaște antecedentele, rezultatele fiind doar o etapă în stabilirea diagnosticului.