Următorii pași

-50% reducere la pachetul de analize medicale pentru copii “BACK TO SCHOOL"

Coșul meu

Notificare

Serviciul necesită

Adăugați servicii

Coagulograma

440.00 Lei
-15%
370.00 Lei

Coagulograma determină mai mulți parametri asociați. Prin testul pentru timpul de protrombină se evaluează unul dintre cele două mecanisme de coagulare a sângelui, numit calea externă a coagulării. Ca rezultate, se obțin următorii parametri: timpul de protrombină conform Quick și raportul internațional normalizat (INR). Protrombina conform Quick – procentul din normă, determinat conform unui grafic special care se construiește utilizând diluții ale plasmei standard. Determinarea acestui parametru nu este standardizată, însă este recomandată pentru evaluarea factorilor căii externe de activare a hemostazei plasmatice. 

Recomandări

  • Recomandăm să evitați efortul fizic până la investigație. Luați un repaus de 10-20 de minute până la colectarea analizei.
  • Amânați colectarea analizei imediat după investigații paraclinice (rentghen, TC, RMN) și proceduri fizioterapeutice. Acestea pot influența rezultatele testului.
110.00 Lei
110.00 Lei
110.00 Lei
110.00 Lei
Preț fără reducere : 440.00 Lei

Pregătirea

Perioada optimă pentru recoltare

  • Proba se prelevează pe nemâncate. Ultimul consum alimentar trebuie să fie cu cel puțin de 8 ore înainte de a vă prezenta la recoltarea analizei.
  • Se permite de preluat în timpul zilei, la 4 ore după o masă mică.
  • Evitați să fumați timp de o oră până la colectarea analizei.
  • Pentru obținerea rezultatelor cu un grad înalt de exactitate recomandăm să vizitați centrul de recoltare Invitro Diagnostics între orele de dimineață 7:30 și 11.00.
  • Sângele poate fi prelevat din venă. Sângele venos va fi colectat de către personalul cu experiență chiar și bebelușilor.
call close
Promoția "BACK TO SCHOOL" 4 analize medicale cu o REDUCERE de -50%!