Următorii pași

-50% reducere la pachetul de analize medicale pentru copii “BACK TO SCHOOL"

Coșul meu

Notificare

Serviciul necesită

Adăugați servicii

Testarea genetică a infertilității masculine
15 Iunie 2022

Testarea genetică a infertilității masculine

Există tot mai multe situații când un cuplu își dorește copii, dar aceștia se lasă prea mult așteptați. Și chiar dacă de multe ori se consideră că problema de infertilitate ține de femeie, și bărbații pot suferi de ea. Infertilitatea masculină stă la originea a 30-40% din cauzele infertilității de cuplu, iar evaluarea sănătății bărbatului este la fel de importantă asemeni evaluării sănătății femeii. 

Cauze care duc la infertilitate sunt extrem de multe, iar spermograma – cea mai simplă analiză care studiază lichidul seminal – nu reflectă în totalitate calitatea ei.

La Invitro Diagnostics vă oferim posibilitatea să găsiți cauza infertilității masculine prin intermediul testelor genetice. Acestea au drept scop analizarea cromozomului masculin Y. Acesta conține multe gene implicate în spermatogeneză și, de există mutații, deleții sau microdeleții – apare imposibilitatea de a avea copii la bărbați.

Vizionați acest VIDEO amplu referitor la despre testele genetice care produc infertilitate la bărbați!

Și țineți minte: Un test genetic, efectuat azi, poate face diferența dintre A AVEA sau A NU AVEA copii! 

Detalii investigație:

TG04 Determinarea AZF Deleții – 600 lei

Termen – 5 zile lucrătoare

Info line: 022903999/ 078903999.

call close
-30% reducere în zilele de DUMINICĂ! În zilele de duminică la Clinica Invitro Diagnostics beneficiați de -30% reducere la analize medicale!