Următorii pași

15% reducere pentru clienții Invitro Diagnostics în magazinele Enter!

Coșul meu

Notificare

Serviciul necesită

Adăugați servicii

Blog
20 Octombrie 2023

Judecătoria Chișinău respinge ca neîntemeiată cererea de insolvabilitate împotriva SRL "Invitro Diagnostics".

Prin hotărârea Judecătoriei Chișinău din 20 octombrie 2023  au fost respinse ca neîntemeiate cererea introductivă a creditorului "GBG-MLD" SRL și cererea de alăturare la cererea introductivă a SRL „Nova IT” privind intentarea procesului de insolvabilitate față de debitorul SRL "Invitro Diagnostics".

"Se respinge ca fiind neîntemeiată cererea introductivă a creditorului SRL "GBG-MLD" și cererea de alăturare la cererea introductivă a creditorului SRL "Nova IT" privind intentarea procesului de insolvabilitate față de debitorul SRL "Invitro Diagnostics", cu numărul de identificare de stat și codul fiscal 1014600016650. Se refuză intentarea procesului de insolvabilitate față de SRL "Invitro Diagnostics". Se anulează măsurile de asigurare aplicate prin încheierea Judecătoriei Chișinău, sediul Central din 08 septembrie 2023", a hotărât instanța de insolvabilitate.

Conform actului judecătoresc, adoptat și pronunțat în cadrul ședinței din 20 octombrie 2023, s-a stabilit lipsa temeiurilor de intentare a procesului de insolvabilitate față de SRL "Invitro Diagnostics".

Amintim că în ultimele zile, atât SRL "Invitro Diagnostics" cât și unul din asociați  au fost supuși unor atacuri media în care au fost răspândite informații denigratoare, false și nefondate. În contextul acestor evenimente, compania a inițiat mai multe procese de judecată pentru a-și apăra reputația profesională, despre care vă vom informa ulterior.

Ne adresăm respectuos clienților și partenerilor noștri cu asigurarea că "Invitro Diagnostics" SRL continuă să activeze și să aibă o prestație la cel mai înalt nivel. Ținem să vă mulțumim pentru încrederea acordată și promitem în continuare să vă oferim servicii de cea mai înaltă calitate.

Pentru informații suplimentare referitoare la acest subiect, rugăm să contactați avocatul SRL "Invitro Diagnostics" – dl. Andrei Iosip, tel.: 069709801, email: avocat.andreiiosip@gmail.com.

Vizualizați hotărârea aici.

 

call close
Pachete FAMILY CHECK-UP Beneficiază de pachete Check-Up pentru întreagă familia la prețuri speciale!