Următorii pași

15% reducere pentru clienții Invitro Diagnostics în magazinele Enter!

Coșul meu

Notificare

Serviciul necesită

Adăugați servicii

Blog
01 Iunie 2023

Pachet de analize "VEGAN"

Adoptarea unui stil de viață vegetarian poate fi benefică pentru sănătatea ta, însă este important să ai grijă să îți asiguri necesarul zilnic de nutrienți și proteine printr-o alimentație adecvată. 

Profilul de evaluare al persoanelor vegetariene "Pachet Vegan", poate fi o unealtă utilă în monitorizarea dietei tale vegetariene și poate ajuta la identificarea eventualelor deficiențe nutriționale.

Dietele vegetariene sunt bogate în nutrienți precum fibre, magneziu, potasiu, vitamine și surse proteice vegetale, precum soia, fasolea și cerealele. 

În plus, dietele vegetariene sunt asociate cu un risc mai mic de a dezvolta boli ischemice coronariene, diabet, hipertensiune arterială și anumite tipuri de cancer.

Cu toate acestea, este important să ții cont, de faptul că fierul din sursele vegetale este mai dificil de asimilat de către organism. 

Prin urmare, asigurarea unui consum adecvat de alimente bogate în fier, precum spanacul, legumele cu frunze verzi și nucile, poate fi importantă într-o dietă vegetariană echilibrată.

În general, monitorizarea profilului de evaluare al persoanelor vegetariene, poate ajuta la menținerea unei diete vegetariene echilibrate și la identificarea eventualelor deficiențe nutriționale.

Astfel, analizele regulate ale nivelului de nutrienți precum vitaminele B12, D și Calciu, dar și nivelul de fier și proteine, pot ajuta la prevenirea eventualelor probleme de sănătate și la menținerea unei stări de sănătate optime.

call close
Full Medical Check-Up Consultații medicale, USG, analize și investigații specializate de laborator!