Următorii pași

⏰ HAPPY HOURS LA ANALIZE MEDICALE! Între 11:00 și 13:00 te bucurăm cu 25% REDUCERE la analizele medicale!

Coșul meu

Notificare

Serviciul necesită

Adăugați servicii

Evaluează acest articol
Adaugă un comentariu

Beneficiați de recomandări gratuite de la medic internist!

  • 1 iulie 2024
  • eye 191
Beneficiați de recomandări gratuite de la medic internist!
rating
Evaluare
0

Te așteptăm la Invitro Diagnostics! Aici vei găsi cele mai eficiente soluții pentru o viață mai sănătoasă și mai fericită!
Într-o lume în care sănătatea primează în lista priorităților noastre, căutarea soluțiilor pentru o viață mai sănătoasă poate fi o adevărată provocare. Cu Rețeaua de Sănătate Invitro Diagnostics la îndemână, această căutare devine mai simplă și mai accesibilă ca niciodată.

Cu ocazia sărbătoririi a zece ani de activitate, Rețeaua de Sănătate Invitro Diagnostics vă invită să beneficiați de o recomandare gratuită la medicul internist. Descoperiți împreună cu noi modalitățile personalizate de îngrijire a sănătății, adaptate nevoilor și stilului dumneavoastră de viață.

Pentru a beneficia de recomandarea gratuită în filiala dorită, apelați 078 903 999 sau lăsați un mesaj pe Messenger, WhatsApp sau canalul nostru de Viber, pentru a confirma prezența medicului internist.

Nu ratați această oportunitate unică de a vă transforma viața și de a vă bucura de beneficiile unui stil de viață mai sănătos și mai fericit împreună cu Rețeaua de Sănătate Invitro Diagnostics.

 

Adresele filialelor 

Alte Oferte și promoții

 

Conţinut:

star star star star star
0
Comentarii: 0
Achită online cu 15% reducere la analize!
call close
Comandă apel

Întroduceți datele dvs. și vă vom contacta

Ora convenabilă
-
Orele de lucru al Call-centrului:

Luni - Vineri

07:00 - 19:00

Sâmbătă

07:30 - 16:00

Duminică

07:30 - 14:00

Promoția "ProSPORT" Reducere de -25% la 16 analize esențiale, pentru sportivi și cei pasionați de sport și modul sănătos de viață