Următorii pași

Fii în formă și orientează-te către rezultat! Beneficiază de reducerea de 25% la Pachetul de analize "ProSport", dedicat tuturor iubitorilor de sport. Fă CLICK pentru detalii!

Coșul meu

Notificare

Serviciul necesită

Adăugați servicii

Osteocalcina

290 MDL

Osteocalcina, cea mai importantă proteină non-colagenică a matricei osoase, este specifică osului şi are rol de captare a calciului. Este produsă de către osteoblaști în cursul sintezei osoase, producţia sa fiind dependentă de vitamina K. Vitamina D3 stimulează sinteza de osteocalcină. Unul sau mai multe dintre testele pentru markeri osoşi pot fi efectuate pentru a ajuta medicul să determine dacă s-au accentuat ratele de resorbţie şi/sau formare osoasă. Markerii osoşi sunt uneori folosiţi ca adjuvant la testarea densităţii osoase, atunci când medicii evaluează dacă vi se subţiază oasele sau nu, sau dacă aveţi o boală a oaselor.

Alimentația

  • Proba se prelevează pe nemâncate. Ultimul consum alimentar trebuie să fie cu cel puțin de 8 ore înainte de a vă prezenta la recoltarea analizei.

Efortul fizic

  • Recomandăm să evitați efortul fizic până la investigație. Luați un repaus de 10-20 de minute până la colectarea analizei.
  • Materialul colectat : Ser sanguin

Pregătirea :

Perioada optimă pentru recoltare

  • Pentru obținerea rezultatelor cu un grad înalt de exactitate recomandăm să vizitați centrul de recoltare Invitro Diagnostics între orele de dimineață 7:30 și 11.00.
call close