Teleconsultaţie (online, skype, viber, whatsapp etc.)

600 leiCS07

Programează-te pentru o consultaţie medicală online!
Prin acest serviciu, vă oferim posibilitatea de a beneficia de consultaţii medicale de acasă, cea mai apropiată alternativă de cea clasică, încurajând astfel comportamentul de responsabilitate și izolare impus de către autorități.

Cum are loc consultația online?

  • Faci programarea la 022903999, disponibil de luni-vineri, între 7:30 - 15.00.
  • Achiți consultația online pe site-ul nostru www.invitro.md
  • Are loc consultația propriu-zisă în cadrul căreia medicul îți va evalua starea de sănătate și va veni cu indicațiile medicale de rigoare. 

Momentan, serviciul beneficiază de disponibilitatea medicilor din numeroase specialităţi precum medicina internă, pediatrie, endocrinologie, urologie, mamologie, alergologie, ginecologie, gastrologie.
La acest serviciu pot apela persoanele din orice colț al țării sau chiar de peste hotare, care se confruntă cu o problemă de sănătate.

Pentru mai multe detalii, info line 022903999.

Citește mai mult
Result

Rezultatul

Laboratorul medical Invitro Diagnostics oferă unul din cele mai detaliate Rapoarte de analize medicale din Republica Moldova. Raportul de analize medicale oferit conține mulți indici și parametri, valori de referință și variabile în dependență de profilul pacientului (vârstă, sex, unități de măsură, metoda utilizată și alte informații medicale specifice).

Pentru interpretarea rezultatelor analizelor, pacientul trebuie să apeleze obligatoriu la medicul curant care-i cunoaște antecedentele, rezultatele fiind doar o etapă în stabilirea diagnosticului.