Următorii pași

15% reducere pentru clienții Invitro Diagnostics în magazinele Enter!

Coșul meu

Notificare

Serviciul necesită

Adăugați servicii

Blog
05 Februarie 2024

Testarea oncogenetică BRCA 1 și 2 cu reducere de 50%!

Dacă știi că ai o predispoziție la un anumit tip de cancer în familia ta, trăiești cu teamă că ai putea să te îmbolnăvești și tu.

Dar să știi că acum e posibil să afli din timp dacă ai moștenit mutații genetice de la părinți și ești predispusă la cancer de sân sau cancer ovarian și în acest caz, cu cât mai devreme depistezi predispoziția ta genetică, cu atât e mai ușor de luat măsuri de profilactică și tratament.

Beneficiază de ofertă și testează-te la timp!

Printr-o procedură nedureroasă care include secvențierea completă a genelor BRCA1 și BRCA2, poți fi testată pentru posibile mutații genetice și poți afla care este riscul tău genetic pentru cancerul de sân sau ovarian!

O femeie poate moșteni gena BRCA fie de la mama ei, fie de la tatăl ei. Mutațiile genei BRCA apar pe cromozomii 13 și 17 și sunt transmise în mod autosomal dominant.
Ambele gene pot avea între 1.200 și 1.300 de mutații.

Ce sunt BRCA1 și BRCA2?

În general, mutațiile în materialul genetic pot determina proliferarea anormală a celulelor, deoarece gena nu mai poate regla diviziunea celulară. Mutațiile genelor BRCA1 și BRCA2 pot provoca cancer de sân și ovarian la tine, dar și la copiii tăi.

Tipuri de mutații ale genei BRCA:

  • BRCA1 crește riscul de cancer de sân;
  • BRCA2 crește riscul de cancer ovarian.

Cui îi este recomandat testul?

Testarea BRCA 1, 2 (Cancerul mamar și ovarian asociat cu mutațiile genelor BRCA1/2) este recomandată persoanelor cu istoricul familial care pot avea mutații moștenite sau care au suspiciuni de a avea anumite tipuri de cancer de sân.
Efectuează testul genetic BRCA 1 și 2 în orice filială a Rețelei de Sănătate Invitro Diagnostics, cu o reducere de 50% (preț promo - 1000 lei), doar în perioada: 05.02.2024 – 29.02.2024
Fii responsabilă de propria sănătate!
Pentru alte informații sau o programare la medicul specialist, apelează/Viber: 078 903 999

Alte oferte

call close
Sănătatea Bărbatului după 40 ani Pachet medical de monitorizare recomandat bărbaților după vârsta de 40 de ani, cu scop de prevenție a patologilor cronice și oncologice!