Următorii pași

Fii în formă și orientează-te către rezultat! Beneficiază de reducerea de 25% la Pachetul de analize "ProSport", dedicat tuturor iubitorilor de sport. Fă CLICK pentru detalii!

Coșul meu

Notificare

Serviciul necesită

Adăugați servicii

Analiza urinei după Neciporenco

120 MDL
    Analiza urinei de către Neciporenco permite o determinare mai precisă a conținutului cantitativ al eritrocitelor, leucocitelor și cilindrilor decât o analiză clinică generală a urinei. Ambele studii sunt efectuate cu ajutorul microscopiei, dar proba lui Nechiporenco numără elementele pe unitatea de volum de fluid, mai degrabă decât numărul de celule sau cilindri din câmpul vizual.
  • Înainte de colectarea urinei, efectuaţi toaleta necesară a organelor genitale exterioare, spălându-le sub duş cu săpun, pentru ca secreţiile din ele să nu contamineze urina.
  • După această pregătire, mergeţi la WC şi după 2-3 secunde de urinare în closet, colectaţi PORŢIA DE MIJLOC a primei urine de dimineaţă (după trezire) în recipient (50-100 ml).
  • Vasul se închide cu capac şi se aduce în cabinetul de recoltare a urinei al laboratorului în maximum 2 ore de la recoltare. Dacă nu este posibil, se menține la frigider sau în geanta termoizolantă cu acumulator de frig din momentul recoltării și pe durată transportării la laborator.

Pregătirea :

  • Containerul pentru colectarea urinei îl puteţi ridica la registratura Centrului sau îl puteți procura în reţeaua de farmacii. 
  • Pentru a obţine rezultate exacte, trebuie să Vă pregătiţi pentru investigaţie: să Vă abţineţi de la eforturi fizice, consum de alcool, să Vă culcaţi în ajun la ora obişnuită pentru Dvs. Prima porţie de urină se colectează dimineaţa.
call close