Următorii pași

Fii în formă și orientează-te către rezultat! Beneficiază de reducerea de 25% la Pachetul de analize "ProSport", dedicat tuturor iubitorilor de sport. Fă CLICK pentru detalii!

Coșul meu

Notificare

Serviciul necesită

Adăugați servicii

Diaminooxidaza (DAO)

780 MDL
   Diaminooxidaza (DAO) este o enzimă care metabolizează histamina, acţiunea sa manifestându-se în principal la nivel intestinal. Histamina este un mediator chimic, principalele sale activităţi fiziologice fiind vasodilataţia capilară, contracţia musculaturii netede şi creşterea secreţiei gastrice. Este un important neurotransmiţător cerebral şi principalul mediator al fazei precoce a hipersensibilităţii imediate. Testul este indicat la pacienți cu suspiciune clinica de intoleranță la histamină, după excluderea altor afecțiuni gastrontestinale, a mastocitozei sistemice și a alergiilor alimentare.

 Alimentația

  • Proba se prelevează pe nemâncate. Ultimul consum alimentar trebuie să fie cu cel puțin de 8 ore înainte de a vă prezenta la recoltarea analizei.
  • Evitați să fumați timp de o oră până la colectarea analizei.

Recomandări

  • Recomandăm să evitați efortul fizic până la investigație. Luați un repaus de 10-20 de minute până la colectarea analizei.
  • Amânați colectarea analizei imediat după investigații paraclinice (rentghen, TC, RMN) și proceduri fizioterapeutice. Acestea pot influența rezultatele testului.
  • Materialul colectat : Ser sanguin

Pregătirea :

Perioada optimă pentru recoltare

  • Pentru obținerea rezultatelor cu un grad înalt de exactitate recomandăm să vizitați centrul de recoltare Invitro Diagnostics între orele de dimineață 7:30 și 11.00.
  • Sângele se prelevează din venă. Sângele venos va fi colectat de către personalul cu experiență chiar și bebelușilor.
call close