Sulfomethoxazol, c208

230 leiAL74
   Alergie la droguri este foarte frecvente si se poate manifesta ca erupții cutanate tranzitorii, urticarie (pielii și mucoaselor), prurit pielii și reacții alergice severe, cum ar fi edemul angioneurotic, șoc anafilactic. Determinarea imunoglobulinei E specifice acestui alergen într-o cantitate mărită indică prezența sensibilizării organismului la acest alergen. Studiul se desfășoară numai pe primul tip de reacții alergice. Un rezultat negativ al testului nu poate oferi o garanție în absența unei reacții alergice de alt tip.

Imunoenzimatică, test cantiativ

Metoda ELISA  presupune adsorbția unuia dintre componenții imuni Ag sau Ac pe un suport solid.

Sânge

Pregatirea

Pregătirea

Perioada optimă pentru recoltare

  • Pentru obținerea rezultatelor cu un grad înalt de exactitate recomandăm să vizitați centrul de recoltare Invitro Diagnostics între orele de dimineață 7:30 și 11.00.
  • Sângele se prelevează din venă. Sângele venos va fi colectat de către personalul cu experiență chiar și bebelușilor.

 Alimentația

  • Proba se prelevează pe nemâncate. Ultimul consum alimentar trebuie să fie cu cel puțin de 8 ore înainte de a vă prezenta la recoltarea analizei.
  • Evitați să fumați timp de o oră până la colectarea analizei.

Recomandări

  • Să nu folosiți preparate antihormonale și antihistaminice nu mai puțin cu 5 zile inaine de colectare.
  • Amânați colectarea analizei imediat după investigații paraclinice (rentghen, TC, RMN) și proceduri fizioterapeutice. Acestea pot influența rezultatele testului.

Alte indicații

 Se recomandă să anunțați personalul medical în următoarele cazuri:
 - Ați avut probleme în trecut în timpul recoltării(pierderea cunoștinței, durere persistentă timp de câteva zile, edem sau hematom local).
 - Utilizați medicamente care pot prelungi timpul de sângerare (chimioterapie, anticoagulante – warfarină, heparină, aspirină).

Result

Rezultatul

Laboratorul medical Invitro Diagnostics oferă unul din cele mai detaliate Rapoarte de analize medicale din Republica Moldova. Raportul de analize medicale oferit conține mulți indici și parametri, valori de referință și variabile în dependență de profilul pacientului (vârstă, sex, unități de măsură, metoda utilizată și alte informații medicale specifice).

Pentru interpretarea rezultatelor analizelor, pacientul trebuie să apeleze obligatoriu la medicul curant care-i cunoaște antecedentele, rezultatele fiind doar o etapă în stabilirea diagnosticului.